nlc.hu
Sztárok

Mező Misi házassága

Így ismerkedett meg a feleségével Mező Misi: „Ő rajongóból lett feleség”

Cselhez folyamodott, hogy szerezzen egy randevút.

Mező Misi nagyon ritkán oszt meg a zenei életén kívüli történéseket, a magánéletét pedig szigorúan védi. Dr. Orosz Cynthia és a Stories Podcast műsorával azonban most kivételt tett és sosem hallott családi történeteket mesélt el az életéből. Az énekes elárulta, hogyan ismerkedett meg a feleségével, és felidézte, milyen trükkhöz kellett folyamodnia, hogy szóba elegyedhessen későbbi párjával.

„Ő rajongóból lett feleség igazából. Nagyon sokáig járt Magna koncertre a nővérével rendszeresen. Ő egyébként pedagógus. Székesfehérvári származású, de Budapesten élt a munkája miatt albérletben. Egy koncerten ismerkedtem meg vele, ahová a barátnőjével és nővérével jöttek. Mindig láttam, hogy ott van, de a végére eltűntek a nővérével. Idegesített, hogy még esélyem sincs arra, hogy megszólítsam bárhogy. Az egyik alkalommal már elegem lett ebből, és gondoltam, bevállalom, hogy koncert közben két nóta között megszólítom, hogy figyelj te ott, farmerkabátos lány, légy szíves, a koncert végén várj meg, szeretnék beszélni veled. Muszáj volt ilyen cselhez folyamodnom” – emlékezett vissza Mező Misi, aki arról is vallott, hogy máig élénken emlékszik gyermekei születésére és arra, hogy egyáltalán nem volt könnyű döntés számára, hogy jelen legyen-e a szülőszobán.

„Rettegtem, mikor terhes volt a feleségem. Ott szerettem volna lenni a gyerekeim születésénél, ott is voltam mindegyiknél, de rettegtem attól, hogy ha én látom, hogy világra jön a gyerekem, ott vagyok, akkor lesz egy űr a feleségem és köztem. Aztán nem így lett, épp ellenkezőleg. Engem valahogy közelebb hozott ez hozzá, mert láttam azt a fajta szenvedést, amit ő átél azért, hogy világra hozza azt a gyermeket, ami kettőnkből fakad. Ez egy olyan szép dolog, hogy egy új embernek adott életet. És hogy milyen áldozatokat hozott 9 hónapon keresztül, és most milyen fájdalmakat él meg. Mi meg, férfiak gyakorlatilag túl voltunk rajta elég gyorsan, és csak asszisztáltunk, hogy mellette 9 hónapig ott voltunk és segítettük. Arról nem beszélve, hogy a teste rámegy egy terhességre. Mondjuk én szerencsés vagyok, mert az én feleségem három gyermek után is úgy néz ki gyakorlatilag, mint egy modell. Genetika is, tett is érte. Nyolc hónaposan még rendszeresen úszni járt.”

Mező Misi (Mihály)

Mező Misi (Fotó: TV2)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top