nlc.hu
Sztárok

Mező Misi édesanyja haláláról

Mező Misi az édesanyja haláláról: „Meg sem fordult a fejemben, hogy számára már nincs másnap”

Mai napig nem képes megbocsátani magának.

Mező Misi nagyon ritkán oszt meg a zenei életén kívüli történéseket, a magánéletét pedig szigorúan védi. Feleségéről és házasságáról nyíltan mesél, ám azt az elhatározását, miszerint sohasem fogja megmutatni kedvesét, tartja. A zenész természetesen nem szégyelli párját, csupán óvja családját.

Mező Misi

Fotó: Olajos Piroska

Most viszont Dr. Orosz Cynthia és a Stories Podcast című műsorban felelevenítette élete legfájdalmasabb pillanatát. Az énekes elmondása szerint a családi tragédia ébresztette rá a vallás fontosságára. „Édesanyám halálakor találtam meg Istent. Kétfajta eset van az Isten keresésében: az egyik, hogy egyszerűen csak keresed az erőt, vagy, ahogyan nálam is volt, történik egy drámai pillanat, amikor kiáltasz érte. 

A Magna Cum Laude frontembere 12 évvel ezelőtt vesztette el az édesanyját, akinek a halála olyannyira megviselte őt, hogy azóta igencsak ritkán látogat haza a szülővárosába, a Békés vármegyei Dobozra. Ráadásul a mai napig emészti a bűntudat, amiért nem tudott időben elbúcsúzni szeretett anyukájától. 

„Meg sem fordult a fejemben, hogy számára már nincs másnap. A szüleink sokáig úgy élnek bennünk, hogy a legerősebbek és a létezésük örök. Még akkor is, ha komoly betegségben szenvednek, ahogy anyám is. Egyszerűen későn fogtam fel, hogy vége lesz, és nem értem haza időben.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top