nlc.hu
Sztárok

Ambrus Attilát kitiltása a Tokaji Szüreti Napokról

Ambrus Attilát kitiltották a Tokaji Szüreti Napokról: „Idén tiltólistára kerültem”

Úgy döntött a Viszkis, revansként többet nem iszik tokaji bort.

Felháborodott Ambrus Attila, miután állítása szerint kereskedőként kitiltották őt a Tokaji Szüreti Napokról.  “Hosszú éveken át jártam a Tokaji Szüreti Napokra árulni a portékáimat, ám idén tiltólistára kerültem. (…) Az ottani képviselő asszony azonban nemkívánatos személynek tart, itt van a kezemben a jegyzőkönyv, amiben azt mondja, önkormányzati képviselőként ő szégyelli, hogy meg kellett élnie, hogy egy volt bankrabló az ő településén árulja a portékáját” – panaszolta a Blikknek.

Ambrus Attila,

Nem kérnek Ambrus Attilából a tokaji vásárban – Forrás: TV2 / Tények Plusz – videó

A Viszkis úgy érzi, nem tűrheti ezt a helyzetet, mondván ha vele megtehetik, hogy kitiltják, akkor ki tudja, ki lesz a következő. “A múltamban hibát követtem el, de már megbűnhődtem érte, miért nem hagynak élni, amikor két kisgyereket kell eltartanom és kerülök mindenféle botrányt?” – fakadt ki a bankrablóból lett keramikus.

Elmondása szerint a felesége ugyan kapott árusítási engedélyt az ominózus fesztiválra, de a történtek után úgy döntött, hogy ameddig ez a városvezetés van Tokajban, addig ő sem megy többet oda árulni. Sőt Ambrusék úgy döntöttek, ezek után tokaji bort sem fognak inni.

A Viszkis 30 alkalommal rabolt ki bankokat, postákat, mielőtt lefülelték és 2002-ben 17 év börtönbüntetésre ítélték. Jó magaviselete miatt 2012-ben szabadult. Még a börtönbüntetése alatt kezdte kitanulni a keramikus szakmát, amivel jelenleg is foglalkozik, saját vállalkozásában.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top