Így festett Till Attila a Big Brother idején

nlc | 2023. Október 02.
Till Attila az egyik kedvenc férfi műsorvezetőnk, így most úgy döntöttünk, ideje felidézni, hogy nézett ki a karrierje kezdetén.

Tudtad, hogy Till Attila már egészen 1994 óta van képernyőn? Ekkoriban még elsősorban kulturális műsorokat készített, csak 2002-ben nyergelt át a szórakoztató produkciók műfajához. Ez volt a Big Brother, ami gyakorlatilag berobbantotta Tilla műsorvezetői karrierjét. Hiszen azóta ő az TV2 egyik megingathatatlan alapembere, aki – bármilyen is legyen maga a műsor – garantálja, hogy legalább egy minimálisan minőségi adást láthassunk. Elképesztően profi, aki nemcsak a TV2-nek, de úgy általában a magyar televíziózásnak egy megkerülhetetlen alakja.

„Az az igazság, hogy most nehezen tudom elképzelni, hogy elindulnak nagy élő műsorok, vetélkedők, bármik és azt mondaná a TV2 vagy bármelyik tévé, hogy nem, a Tillára már nincs szükségünk, már csak ront a műsorokon” nyilatkozta nemrég a Blikknek. Hozzátette, hogy ha tehetné, száz évet lenne még műsorvezető, és egy jó darabig még nem tervezi abbahagyni. Ennek örömére nézzük meg, honnan indult, azaz: milyen is volt a kölyökképű Tilla a Big Brother idején.

Till Attila 2002 6 nlc

Ilyen izgatott volt Till Attila 2002-ben, amikor megépült a Big Brother-ház, ő pedig az elsők között látogathatta meg. (Fotó: Karizs Tamás/Fotocentral)

Till Attila 2002 5 nlc

A házba érve aztán mindent kipróbált, így például a mosogatót is felavatta. (Fotó: Karizs Tamás/Fotocentral)

Till Attila 2002 2 nlc

Ilyen rendkívül komoly promó képek készültek a műsorhoz. (Fotó: x Archívum Meglepetés/Fotocentral)

Till Attila 2002 nlc

Annyira nagy dolog volt a Big Brother, hogy a műsorvezetőinek fotózása előtti készülődés pillanatait is megörökítették. És ezúton indítanánk petícót arra, hogy hozzuk vissza a férfiaknál ezt a fajta frizurát! (Fotó: Karizs Tamás/Fotocentral)

Till Attila 2002 3 nlc

Magyarország első reality műsorának (ami ugye a Való Világgal együtt viseli ezt a címet) Tilla mellett Liptai Claudia volt a másik műsorvezetője. (Fotó: Németh Gabriella/Fotocentral)

Till Attila 2002 4 nlc

Itt pedig már élesben a műsorvezető-páros: a Big Brother első adásánál. (Fotó: Németh Gabriella/Fotocentral)

Till Attila 2003 nlc

Tudtad, hogy a Big Brother két évada között futott 2003-ban egy Big Brother VIP? Persze azt is Tilla vezette. Itt például a házba beköltöző Győzikével beszélget a januári hidegben. (Fotó: Rákosi Péter/Fotocentral)

Exit mobile version