nlc.hu
Sztárok

Így festett 18 évesen Tilla

A hazai televíziózás megkerülhetetlen alakja: így festett 18 évesen Tilla

Till Attila, azaz Tilla 2002 óta dolgozik a TV2-nél, az elmúlt években számtalan műsor házigazdája volt. Mutatjuk, hogy festett fiatal srácként.

Till Attila tévés pályafutása még 1994-ben a MTV1-nél kezdődött, a Múzsa kulturális híradó hétvégi ajánlójával. Ezt követően a TV3 Menjünk!, majd a 72 óra című műsorát vezette, amit 1999-ben az Év Riportere díjjal ismertek el a Kamera Hungária fesztiválon.

Tilla a TV2 igazi nagyágyújává vált, 2002 óta, azaz 20 éve dolgozik a csatornánál. Vezette többek között a Megasztárt, a Big Brothert, a Megatáncot, a Sztárok a jégent, A Nagy Duettet, az Ezek megőrültek! című műsort, a Ninja Warriort, vagy a Sztárban sztárt. 

Az 51 éves műsorvezető így festett 1989-ben:

Nemcsak műsorvezetőként profi

Tilla műsorvezetői feladatai mellett több filmet is készített, például rövidfilmeket és játékfilmeket. A leghíresebb a 2016-ban bemutatott Tiszta szívvel című fim, ami egy izgalmas és elgondolkodtató gengszterfilmbe ágyazva mutatja be a kerekesszékben töltött mindennapok nehézségeit. A filmből amerikai minisorozat készül, méghozzá a Vészhelyzet egykori Carter dokija, Noah Wyle jóvoltából.

Tilla 18 évesen

Tilla 2007-ben (Fotó: Fábián Olga/smagpix)

25 éve házas, feleségével jóban-rosszban kitartanak

„A TV3-ban találkoztunk, ahol Kriszta adásrendező volt. Leadtuk a kazettát, és elment előttem a folyosón egy szép mosolyú, barna, hosszú hajú, latin szépség, de úgy ment, hogy észrevegyem. Randira hívtam, nemet mondott, viszont megadta a telefonszámát. Felhívtam, találkoztunk, egy hét múlva hozzáköltöztem, négy hónap múlva összeházasodtunk” – mesélte korábban Tilla, akiknek három fiúk született, Andor, Simon és Félix.

Nyíltan beszélt alkoholfüggőségéről

A műsorvezető nemrég az alkoholfüggőségéről is beszélt, amit – többek között – a felesége segítségével vészelt át, pedig sokszor nagyon szégyellte magát előtte. Hat évvel ezelőtt döntött úgy, hogy nem iszik több alkoholt.

„A gyerekeim is sok mindent láttak, a felségem is nagyon sokszor szégyellt. Sok veszekedés volt. Amikor kinézett az ablakon és reggel hatkor megáll egy taxi, amiből én kiesek, majd ott maradok fekve az út mellett” – mondta korábban kendőzetlenül Till Attila Kadarkai Endre Klubrádión futó Szavakon túl című műsorában.

(Nyitókép: Sajtószoba)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top