nlc.hu
Sztárok

Tilla ráeszmélt az alkoholfüggőségére

Tillát szégyellte a felesége, amikor részegen kiesett egy taxiból

Tilla öt évvel ezelőtt döntött úgy, hogy nem iszik több alkoholt.

Till Attila korán kezdte az ivást, 15 évesen már sokat bulizott alkohol hatása alatt, ez pedig 30 éven keresztül heti szinten előfordult. Nagyjából öt évvel ezelőtt jött rá, hogy ez rossz irányba viszi, és a sok buli a családi életét is veszélyeztetheti. Kadarkai Endre Klubrádión futó Szavakon túl című műsorában beszélt a műsorvezető az alkohol miatti problémákról – szúrta ki a 24.hu.

„A gyerekeim is sok mindent láttak, a felségem is nagyon sokszor szégyellt. Sok veszekedés volt. Amikor kinézett az ablakon és reggel hatkor megáll egy taxi, amiből én kiesek, majd ott maradok fekve az út mellett”

emlékezett vissza Tilla, majd tovább sztorizott. „Egy oltári buli után, ahol kidobtak egy helyről, veszekedés volt, balhék voltak és amikor hazaértem, úgy magyaráztam a feleségemnek, hogy tudtam, hogy már neki is tele van a hócipője. Egy icipici félelem volt bennem, hogy elveszíthetem őt. Ezenkívül úgy vettem le a cipőmet, hogy megbillentem és tiszta erőből, a homlokommal előre esve az előszobában lefejeltem a követ. Amikor felébredtem, ott volt a dudor és rájöttem, hogy nekem nincs szükségem erre a hisztériára. Nagyon sokat hisztiztem részegen. Lobogó tűz voltam, lenulláztam magam mindig, őrjöngtem. Simán össze tudtam akadni emberekkel” – részletezte.

A beszélgetést itt nézheted meg: 

Legfrissebb sztárhíreink: 

tilla

Tilla (Fotó: Klubrádió)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top