nlc.hu
Sztárok

Ennyit változott Till Attila 2002 óta

Ennyit változott Tilla az elmúlt 18 évben

Till Attila már 18 éve szinte hétről hétre velünk van, ha bekapcsoljuk a tévét. Vajon mennyit változott ez idő alatt? Nézzük meg!

Till Attila tévés pályafutása még 1994-ben a MTV1-nél kezdődött, a Múzsa kulturális híradó hétvégi ajánlójával. Ezt követően a TV3 Menjünk!, majd a 72 óra című műsorát vezette, amit 1999-ben az Év Riportere díjjal ismertek el a Kamera Hungária fesztiválon. Mégis csak 2002-ben az első Big Brother idején vált országszerte ismertté. A karrierje azóta is töretlen. Nézzük, mennyit változott!

18 éve ismertük meg

A gyors beszédű, pörgős, energiabomba műsorvezető a Big Brother 1. szériájával robbant be a köztudatba, ami bármilyen hihetetlen, de már 18 éve volt. Találtunk egy videót az első kiszavazóshow-ról, amit több oknál fogva is érdemes megnézni. Egyrészt felidézhetjük az első valóságshow hangulatát. A nagy kérdés itt az volt, hogy Andi vagy Zsanett távozik-e a műsorból. Megnézhetjük, hogyan festett 2002-ben Liptai Claudia, ugyanis ő volt a show másik műsorvezetője. Majd 1 perc 10 másodpercnél feltűnik Tilla és arra biztat minket, hogy töltsük le a Big Brother zenéjét csengőhangnak emeltdíjas SMS-ben. Sőt a Nokiások, de csakis ők, a Big Brother logóhoz is hozzájuthattak ugyanígy. Igazán retró.

Azóta sok minden fejlődött a telekommunikációban és a televíziózás terén is, Tilla lendülete azonban változatlanul töretlen. És be kell vallanunk, külsőre sem változott sokat.

Till Attila 2002-ben

Till Attila teljes Big Brother lázban 2002-ben (Fotó: Smagpix)

Tilla sosem áll le

A valóságshow után a TV2 Jó reggelt Magyarország Mixer című kulturális ajánlóműsorában tűnt fel. Majd sok-sok éven át vezette a Propaganda kulturális magazint, ami nemrég újraindult. 2003-ban ő lett a Megasztár műsorvezetője is. A Megasztár mind a hat évadában jelen volt majd számos más műsort is kapott. Ő volt például az Okosabb vagy, mint egy ötödikes? osztályfőnöke.

Tilla a Megasztár 5 válogatóján

Tilla a Megasztár 5 válogatókán 2010-ben (Fotó: Smagpix)

Komoly témákban is otthon van

A műsorvezetői feladatai mellett több filmet is készített, például rövidfilmeket és játékfilmeket. A leghíresebb a 2016-ban bemutatott Tiszta szívvel című fim, ami egy izgalmas és elgondolkodtató gengszterfilmbe ágyazva mutatja be a kerekesszékben töltött mindennapok nehézségeit. A filmből amerikai minisorozat készül, méghozzá a Vészhelyzet egykori Carter dokija, Noah Wyle jóvoltából.

Till Attila és Liptai Claudia

Till Attila és Liptai Claudia a Tiszta szívvel bemutatóján 2016-ban. Fotó: Smagpix

Nem fáradt el

Túlzás nélkül állíthatjuk, hogy Till Attila folyamatosan dolgozott és képernyőn volt az elmúlt 18 évben. Az összes produkciót most fel sem sorolnánk, amiben ezalatt részt vett. Csak 2020-ban négy nagyszabású show-ban működött közre: Nicsak, ki vagyok?, Neked énekelek,  Road Movie Guide, és természetesen a Sztárban sztár legújabb évadát sem hagyta ki. Energikus, vidám lényével, extravagáns ruháival minden műsorhoz rengeteget képes hozzáadni és a bakijaival is sokakat megnevettet, saját magát is. Szerintünk ez semmit nem változott!

Till Attila a Sztárban sztár döntőjében

Till Attila a Sztárban sztár 7. döntőjében 2020. november 8. (Fotó: TV2)

Olvass még többet Tilláról:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top