Tóth Vera a testvére válásáról: „A sógorok arra vannak, hogy a villámot elhárítsák”

S.D.V. | 2023. Október 02.
Békíteni akarják a szakító párost.

Tóth Vera és férje, Pauli Zoltán a Palikék Világa „Ilyen az élet” című új sorozatában szerepeltek, ahol Tóth Gabi és Krausz Gábor válásáról is esett pár szó. A pár állítása szerint a mai napig jóban vannak az énekesnő volt kedvesével, sőt nem szűnik meg a közös főzős projektjük sem, csak átalakul.

„Gáborral nem napi kapcsolatban, de kapcsolatban vagyunk, meg szeretünk együtt lenni. Ott a közös gyerek, aki sokat van nálunk” – mondta Pauli Zoltán, majd Vera vette át a szót, aki szintén csak megerősítette az elhangzottakat. 

„A sógorok arra vannak, hogy a villámot elhárítsák, meg a rossz felhőket elfújják. Mi nem szítani akarjuk köztük a tüzet, hanem békíteni akarjuk őket. Nem úgy, hogy jöjjenek újra össze, hanem hogy a lehető legjobb barátságban teljen el, ahogy az a gyerek, mondjuk, felnő” – fogalmazott Tóth Vera. Az énekesnő azt is elmondta, hogy úgy véli, egy váláshoz két ember kell.

„Én értem azt a szempontot, hogy ő a családot és az anyaságot, ezek a fontosságát hirdette, de ő tényleg így gondolta! Ő soha nem mondta magáról azt, hogy ő a Kárpátok Madonnája meg a Szűz Mária. Ezt valaki mondta róla. Ő ezt soha nem állította saját magáról, sehol egy újságban nem fogsz erről olvasni. Azért a Gabival kapcsolatban egy elég erős karaktergyilkolás is történik, ami szerintem már kimeríti az abúzus és a verbális bántalmazás fogalmát. Ezzel egy embert simán a szuicid hajlamokba lehet belekergetni. És nem mentem fel! Mert minden ember hibázik, és ez az emberi életnek a része, hogy igenis hibázunk, és tudom, hogy amit ő éppen kijelent, ő tényleg abban van”magyarázta korábban a testvéréről Vera.

Tóth Vera (Fotó: Birton Szabolcs)

Exit mobile version