Gondoltad volna, hogy ezek a sztárok egyidősek?

nlc | 2023. Október 05.
Első ránézésre talán azt hiszed, két különböző generáció tagjait látod a képpárokon, de a következő hírességek egyidősek.

A kor csak egy szám, ezt nem vitatjuk, az azonban szembetűnő, ha valaki odafigyel magára. És persze az is, ha jó géneket örököl. Galériánkban olyan sztárokat állítottunk párba, akik egyidősek, de mégis sok különbség van a külsejüket illetően. Némelyik duónál olyan elképesztő az eltérés, hogy kétszer is meg kellett néznünk, tényleg ugyanabban az évben születtek-e. Ideje, hogy te is rácsodálkozz!

Priscilla Presley és Helen Mirren

Priscilla Presley és Helen Mirren is a 78-at tapossák. Hogy ki tudott méltósággal megöregedni, azt nem nehéz megítélni. (Fotó: Getty Images/Mondadori Portfolio, Karwai Tang)

Matthew Perry és Paul Rudd

Matthew Perry és Paul Rudd is feltűnt a Jóbarátokban. A két sztár ugyanúgy 54 éves, de Perry arcán látszódnak a küzdelmes, függőségekkel teli évek. (Fotó: Getty Images/Gregg DeGuire, Samir Hussein)

Julia Roberts és Pamela Anderson

Julia Roberts és Pamela Anderson egyidősek, de ezt nem mondanánk meg róluk. (Fotó: Getty Images/Steve Granitz, James Devaney)

Helena Bonham Carter és Halle Berry

57 gyertyát fújhatott el a születésnapi gyertyáján 2023-ban Helena Bonham Carter és Halle Berry is. (Fotó: Getty Images/Steve Granitz)

Catherine Zeta-Jones és Jennifer Lopez

Catherine Zeta-Jones és Jennifer Lopez is 1969-ben látták meg a napvilágot, de JLo legalább tíz évet letagadhatna a korából. (Fotó: Getty Images/Marc Piasecki, David M. Benett)

Nicholas Cage és Keanu Reeves

Nicholas Cage és Keanu Reeves között csak néhány hónap korkülönbség van, de genetikájukat tekintve nem egyformán öregedtek. (Fotó: Getty Images/Robin L Marshall, Tim Mosenfelder)

Thomas Brodie-Sangster és Liam Hemsworth

Az Igazából szerelem sztárja, Thomas Brodie-Sangster és a legkisebb Hemsworth fivér is idén töltötték a 33-at. (Fotó: Getty Images/David M. Benett, Lisa Maree Williams)

 

Exit mobile version