nlc.hu
Sztárok

A valódi kora a Ginny és Georgia színészeinek

El sem fogod hinni, hány évesek a Ginny és Georgia színészei a valóságban!

Csak annyit mondunk, hogy ebben a tinisorozatban sem tinédzserek játszanak.

A Ginny és Georgia óriási meglepetéseket tartogathat számodra – és most nem feltétlenül a sorra kirobbanó drámákról beszélünk. Sőt, még csak nem is arról, hogy több, mint 180 millió (!) megtekintett órával nyitott a Netflixen a második évad. Hanem arról, hogy ismét egy olyan sorozatról van szó, melynek nagy része egy gimnáziumban játszódik, a tiniket alakító színészek kora pedig eléggé változó ugyan, de a legtöbben már egy ideje maguk mögött hagyták a középiskolát. Jó, persze talán ez az infó annyira nem döbbentett meg, ha már veterán tinisorozat néző vagy, de attól még biztosan kíváncsivá tett, hogy akkor mégis mennyi idősek a Ginny és Georgia sztárjai. Mutatjuk!

Antonia Gentry (Ginny Miller)

A második évadban Ginny 16 éves. Az őt alakító Antonia viszont már a 25-öt is betöltötte, hiszen 1997. szeptember 25-én született.

Jelenet a Ginny és Georgiából

Fotó: Netflix

Brianne Howey (Georgia Miller)

Az anyukáját megformáló Brianne pedig csupán 8 évvel idősebb Antoniánál: 33 éves. Oké, hogy Georgia 16 évesen szült, de azért ez a korkülönbség mégis nagyon durva!

Jelenet a Ginny és Georgiából

Fotó: Netflix

Nikki Roumel (fiatal Georgia)

Ehhez képest a tini Georgia megszemélyesítője, Nikki Roumel az egyik legfiatalabb az egész szereplőgárdában: mivel 2000-ben született, ezért idén május 8-án ünnepli majd csak a 23. szülinapját.

Jelenet a Ginny és Georgiából

Fotó: Netflix

Diesel La Torraca (Austin Miller)

A sztori szerint 9 éves Austint egy sokkal nagyobb fiú alakítja – az ausztrál (!) Diesel már igazi vénség a maga 11 évével.

Jelenet a Ginny és Georgiából

Fotó: Amanda Matlovich/Netflix

Felix Mallard (Marcus)

Ginny első számú szerelme egy évvel fiatalabb a lánynál, ’98-asként még csak 24 éves. És nem ez az egyetlen meglepő a Marcust játszó Felixben: a személyében újabb ausztrállal bővült a sorozat!

Jelenet a Ginny és Georgiából

Fotó: Marni Grossman/Netflix

Sara Waisglass, Katie Douglas, Chelsea Clark (Max, Abby, Norah)

A Maxet, Abby-t és Norah-t életre keltő Sara, Katie és Chelsea mind egy évben, 1998-ban születtek, vagyis mindhárman 24 évesek – csak a szülinapjuk különbözik egymástól. Chelsea a legidősebb a trió közül, mivel május 5-ei, utána következik a július 3-ai születésnapjával Sara, majd végül Katie, aki október 19-én látta meg a napvilágot.

Jelenet a Ginny és Georgiából

Fotó: Marni Grossman/Netflix

Mason Temple (Hunter)

Ginny exe, Hunter talán azért is lóg ki – néha kifejezetten kínosan – a gimis osztálytársai közül, mert az őt alakító Mason Temple az egyik legidősebb az évfolyamból, épp most, január 17-én töltötte be a 27. évét. Ehhez képest a Marcus volt barátnőjét játszó Rebecca Ablack csak 22 éves. Jöhet még egy fun fact Padmáról? A csajszi nem véletlenül dolgozik Joe kávézójában, ugyanis a való életben ő a mindenki kedvenc baristáját megformáló Raymond Ablack húga!

Jelenet a Ginny és Georgiából

Fotó: Brooke Palmer/Netflix

Humberly González (Sophie)

Max végzős exbarátnőjét játszó Humberly González az abszolút rangidős a tini csapatban: tavaly április 14-én ünnepelte a 30. szülinapját.

Jelenet a Ginny és Georgiából

Fotó: Netflix

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top