nlc.hu
Sztárok

A Wednesday szereplői a valóságban

Így néznek ki a való életben a Wednesday sztárjai

Most kiderítheted, hogy néznek ki a kedvenceid a való életben!
Jelenet a Wednesdayből

A Wednesday a Netflix egyik legsikeresebb sorozata lett. Hatalmas rajongói vagyunk mi is, meg az a több millió ember, akik több mint 1 milliárd (!) órát nézték az Addams család kis üdvöskéjét, ezzel a streaming platform második legnézettebb angol nyelvű sorozatává téve azt. Arról már nem is beszélve, hogy a Wednesday november 23-i premiere megfosztotta a Stranger Thingst a legnagyobb nyitóhétvége koronájától, meg hát onnantól kezdve a TikTokot sem tudtad úgy megnyitni, hogy ne fuss bele a lány ikonikus táncába. 

Most pedig, hogy már hivatalosan is érkezik a második évad (a kezdeti aggodalom ellenére igen, továbbra is a Netflixre), biztosak vagyunk benne, hogy te is eljutottál arra a pontra, ahol, ha találkoznál a Wednesday egyik szereplőjével, tutira kérnél tőle közös képet. Viszont a goth stílus alatt elég nehéz megállapítani, hogyan is néznek ki ezek a színészek a valóságban, ezért hoztunk neked most egy galériát, amiben megmutatjuk mindezt!

Jenna Ortega a sorozatban és a Wednesday bemutatóján
Megnézem
Összes kép (9)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top