nlc.hu
Szabadidő

Az Amazon felületén folytatódhat a Wednesday

Elköltözhet a Netflixről a Wednesday

Könnyen lehet, hogy a második évad már az Amazonon fog futni.
wednesday sorozat

A Netflixről az Amazonra költözhet az Adddans Family nagysikerű spin-offja, a Wednesday – írta meg a Port.hu.

A portál szerint a váltás mögött az állhat, hogy a sikerszériát gyártó Metro-Goldwyn-Mayer (MGM) studió tavaly egy 8 és félmilliárd dollár értékű szerződést írt alá az Amazonnal, aminek értelmében a cég lényegében megvásárolta produkciós vállalatot. Így könnyen előfordulhat, hogy a szintén az Amazonhoz tartozó Prime Video felületre érkezhet meg a második évad.

Ennek ellenére még nem veszett el a remény arra, hogy a Netflixen folytatódik a sorozat: a cég még mindig megállapodhat az Amazonnal, hogy továbbra is náluk legyen a Wednesday otthona. Az utóbbi képviselői korábban azt nyilatkozták, hogy nem céljük, hogy az MGM összes produkciója a Prime Videón fusson.

Bár hivatalos információ még nincs a folytatásról, ha hinni lehet a pletykáknak, a nagy sikerre tekintettel a Wednesday alkotói már a következő évadon ügyködnek: összehívták az írócsapatot és megkezdődött a forgatási helyszín felkutatása is.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top