nlc.hu
Szabadidő

Magyar kislány a Wednesday sorozatban

Hatalmas siker: magyar kislány játszotta a fiatal Wednesdayt a netflixes sorozatban

A Wednesday jelenleg a legnépszerűbb netflixes sorozat, Váradi Karina a címszereplő kiskori énjét alakította.

Egy magyar kislány az egyik szereplője a jelenleg legnépszerűbb netfilexes sorozatnak, a Wednesday-nek, a címszereplő, a Jenna Ortega által játszott Wednesday kiskori énjét alakítja. Váradi Karina álma, hogy Hollywoodban legyen színésznő, ebben édesanyja, Bandula Nikolett támogatja.

Édesanyja a Ripostnak elmesélte, öt éve regisztrálta lányát egy modellügynökségnél. Egy hajóút alkalmával, ahol a kislányának szöveget kellett mondania, kifutón vonulnia, és jeleneteket játszania, majdnem mindegyik ügynökség szerződni szeretett volna Karinával. Végül egy londonival szerződtek le, akik tavaly küldtek egy e-mailt, hogy keresnek az Addams Familybe hosszú hajú kislányokat. „Kellett itthon készítenünk egy felvételt, el kellett játszania, hogy szomorú, utána azt, hogy dühös, mert megölték a pókját. Maga a rendező választotta ki Karinát, a felvétel alapján” – mesélte az édesanya.  

Nikolett nem tudja, hogy számolnak-e kislányával a következő évadban, de nagyon reméli. Kazincbarcikáról költözött Angliába tíz éve, régóta egyedül neveli gyerekét. Egy pizzériában dolgozik, kollégái támogatják. Az iskolában kezdetben nem nagyon engedték Karinát hiányozni, de miután látták, hogy nagy filmekben szerepel, rugalmasak lettek. Ha két hétig is eltart a munka, külön tanárt biztosítanak a számára. 

Nikolett hangsúlyozta, hogy a forgatások idejét leszámítva Karina úgy él, mint egy átlagos gyerek, van szabadideje, nem kell megerőltetnie magát. Az angol jobban megy neki, mint a magyar, ha valamit elmesél otthon, azt már angolul teszi. 

A legújabb Addams Family-feldolgozásban, a Wednesday sorozatban kifejezetten a lány élete kerül reflektorfénybe, a család többi tagja csak mellékszereplőként jelenik meg pár részben. Ha Wednesday ikonikus megjelenésére, a sötét és hátborzongató dolgok iránti megszállottságára, valamint az Addams család örökségének gót lényegére gondolunk, tökéletesen érthető, hogy Tim Burton lett az, aki Wednesday legújabb történetét megrajzolta. 

wednesday sorozat

Fotó: Youtube

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top