nlc.hu
Szabadidő

A Wednesday 2. évada

Minden, amit már tudni lehet a Wednesday második évadáról

Már tűkön ülve várod a Wednesday sorozat készülő, második évadát? Bár a premier még arrébb van, összegyűjtöttük, eddig mi mindent lehet tudni róla.

A 2022 novemberében bemutatott Wednesday sorozat elsöprő sikert aratott, 2023 januárjában pedig a Netflix hivatalosan is bejelentette, hogy berendelték a produkció második évadát. De vajon hogy áll az új évad készítése most, egy évvel később?  

Kevesebb szerelem, több horror

A címszerepet alakító Jenna Ortega márciusban a Tonight Show Starring Jimmy Fallon című műsorában a következőket mondta: „Azt hiszem, szeretnénk egy kicsit erősíteni a horror aspektusát, kiszabadítani Wednesday-t a romantikus helyzetből, és hagyni, hogy a saját egyénisége érvényesüljön és a saját bűneivel kelljen megküzdenie.”

A színésznő hasonló nyilatkozatot tett júniusban a Variety’s Actors on Actors című műsorban is:  „Szeretnénk egy kicsit több hangsúlyt fektetni a műsor horror oldalára. (…) Wednesday minden szerelmét ejtjük, ami nagyszerű.”

Több beleszólás

Jenna Ortega már az első évad készítésekor is igyekezett beleszólni a forgatókönyvbe és a saját szövegeibe, a második évadban pedig a szava fokozottan érvényesül majd, hiszen a műsornak immár producere is lesz.

„Amikor elvállaltam a Wednesday-t, leszögeztem és világossá tettem, hogy minden, amit mondanom kell, az számít, és ez meghallgatásra talált  – mondta a színésznő a The Hollywood Reporternek adott interjújában. – És ahogy a show folytatódott, mindannyian egyre jobban összehangolódtunk, igazán közös élménnyé vált a munka, és nagyon szerencsésnek érzem magam, hogy a következő évad előkészítésének legelejétől jelen lehetek, és beleszólhatok a forgatókönyvekbe.”

Wednesday

Készül a 2. évad (Forrás: Profimedia)

Új családtag

A Netflix júniusi Tudum: A Global Fan Event című műsorában a szereplők, Jenna Ortega, Hunter Doohan (Tyler Galpin), Emma Myers (Enid Sinclair) és Joy Sunday (Bianca Barclay) egyaránt megerősítették, hogy a második évadban az Addams család egy újabb, az első évad során még nem látott tagja is felbukkan majd. Azt azonban nem árulták el, hogy ki lesz az, azt pedig pláne nem, hogy ki alakítja majd. 

Helyszín, forgatás, premier

A második évad előkészítése a hollywoodi forgatókönyírók és a színészek sztrájkja idején szünetelt. Miután mindkét sztrájk véget ért, a Deadline arról számolt be, hogy a Wednesday második évadát Írországban forgatják, a munka pedig április végén kezdődik. Az évad premierjének időpontjával kapcsolatosan egyelőre még csak találgatások vannak, ám valószínű, hogy ebben az évben még nem, leghamarabb 2025 eleje-közepe táján láthatjuk majd. 

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top