nlc.hu
Trend

Jenna Ortega merész ruhái

Disney-sztárból gótikus stíluskirálynő: Így nőtt fel Wednesday szerepére Jenna Ortega

A bájos kislányból önazonos, tudatos, vagány nő lett – Jenna Ortega stílusevolúciója durvább, mint a Wendesday bármelyik fordulata.
Jenna Ortega

Ha csak a Netflix szupersikeres sorozatából, a Wednesdayből ismered a 20 éves Jenna Ortegát, akkor most készülj fel egy meglepő infóra: a színésznő nagyon nem most kezdte, már gyerekként Disney-sztár lett. Azóta nagyon is felnőtt: amint „szabadult” Mickey-egértől szerepelt a You második évadában 2019-ben, tavaly az Addams Family spin-offján kívül két horrorfilmben (a Sikoly új részében és az X-ben) is szerepelt. 2023 pedig még ennél is nagyobb évnek ígérkezik a számára.

Gyakorlatilag tehát a szemünk előtt nőtt fel, ha éppenséggel végig követtük a karrierjét. De ha te mondjuk pont most fedezted fel magadnak a fantasztikusan tehetséges színésznőt, akkor erről nyilván lemaradtál. Ezért hoztuk el az alábbi galériát, amiben megmutatjuk, hogyan lett a bájos kislányból öntudatos, vagány fiatal nő.

Jenna Ortega
Megnézem
Összes kép (10)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top