nlc.hu
Sztárok

A Balatonnál hekkezett Jenna Ortega

Balatonszemesen, hekkezgetés közben kapták le Jenna Ortegát

A Wednesday sztárja egyik híres kollegájával ugrott le a magyar tengerhez.
Jenna Ortega

A Telex munkatársai elsőrangú celebspotting részesei lehettek: egy balatonszemesi büfénél kapták le Jenna Ortegát és kollegáját, Paul Rudd-ot. 

A lapnak annyit sikerült még kiderítenie fotózás közben (képek itt), hogy elektromos kerékpárral érkezett a két hollywoodi színész, akik csak gondoltak egyet, és hopp, lazán megálltak a büfénél falatozni. 

Jenna Ortega a hírek szerint körülbelül egy hónapja lehet Magyarországon, ahol a Death of a Unicorn forgatása miatt tartózkodik. A színésznőt egyébként több budapesti helyszínen is lekapták, legutoljára egy vintage boltban, ahol a tulajdonossal közös képet is készített.

„Ma teljesen filmrajongó hangulatba kerültünk a boltban! Jenna Ortega, élvezd a gyönyörű városunkat, és köszönjük a képet!” – olvasható a bolt oldalára kitett posztban. Ortegát egyébként nemrég a nála negyven évvel idősebb Johnny Deppel boronálták össze, ám a színésznő hamar reagált a vádakra és letagadta, hogy bármi lenne kettőjük között. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top