nlc.hu
Szabadidő

Neve Campbell visszatérne egy Sikoly-filmben

Neve Campbell nyitott rá, hogy visszatérjen egy Sikoly-filmben

2022-ben azért távozott a Sikoly V után, mert szerinte a korábbi érdemeit nem elismerő ajánlattal keresték őt meg a Sikoly-filmek új alkotói.

Felcsillant a remény, hogy talán mégis lesz még Sikoly-film a jövőben. A Wes Craven által életre keltett franchise néhány év szünet után tavalyelőtt tért vissza, és az ötödik rész az új alkotókkal is nagy sikert aratott.

Abban még szerepelt Neve Campbell, ám a szintén sikeres hatodik epizódból már kimaradt, ugyanis kissé összekülönbözött a producerekkel, akik nem az érdemeinek megfelelő gázsit ajánlottak fel neki. Később aztán volt nyilvános kibékülés, sőt az alkotók megígérték, hogy Sidney Prescott karaktere a hetedik részben visszatér majd, csakhogy azóta bajba került a franchise.

Neve Campbell

Neve Campbell a BAFTA teadélutánján (fotó: Gregg DeGuire/FilmMagic)

Miután az ötödik és hatodik rész főszereplőjét, Melissa Barrerát egy gázai konfliktus miatt tett megjegyzéséért a gyártó Spyglass kirúgta, a másik főszerepet játszó Jenna Ortega pedig nem ér rá a Wednesday forgatása miatt, hirtelen olyannyira gazdátlanná vált a Sikoly VII, hogy még az új rendező, Christopher Landon (Boldog halálnapot!) is lemondott a posztjáról. Emiatt a Sikoly-filmek jövője erősen bizonytalanná vált, így nagyon kellett egy pozitív jel ahhoz, hogy a franchise-t ne temessék el végleg.

Ez a pozitív jel végül a Variety beszámolója szerint magától Neve Campbelltől érkezett, aki vendégként vett részt a Bafta-díjátadó egy amerikai rendezvényén, ezért néhány újságírói kérdésre is válaszolt. A színésznő elmondta, hogy fogalma sincs, hol tartanak most a tervekkel a producerek, de abban biztos, hogy nagy változások várhatók.

Neki és a rajongóknak is sokat jelentenek ezek a filmek, ezért bízik abban, hogy készülhet még folytatás, és ha megfelelőek lesznek a körülmények, ő nem zárkózik el attól, hogy visszatérjen a Sikoly-univerzumba.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top