nlc.hu
TV-sztárok

Jenna Ortega Budapesten

Jenna Ortega egy budapesti vintage üzletben pózolt az eladókkal

A Wednesday című sorozat sztárja örömmel járja a várost.

A Hajós utcában található LoveChild Vintage az Instagram oldalán számolt be a váratlan látogatóról. A nincstelenségből kitörő Jenna Ortega a hírek szerint körülbelül egy hónapja lehet Magyarországon, ahol a Death of a Unicorn forgatása miatt tartózkodik. A produkció másik főszereplője az édesapját alakító Paul Rudd.  

„Ma teljesen filmrajongó hangulatba kerültünk a boltban! Jenna Ortega, élvezd a gyönyörű városunkat, és köszönjük a képet!” – olvasható a posztban. Ortegát egyébként nemrég a nála negyven évvel idősebb Johnny Deppel boronálták össze, ám a színésznő hamar reagált a vádakra és letagadta, hogy bármi lenne kettőjük között. 

5 érdekesség Jenna Ortega életéről

1. A szülei nem akarták, hogy színészkedjen. 6 éves volt, amikor először szóba hozta a szüleinek, hogy érdekelné ezt a szakma, de a család nemet mondott a kérésére. Végül az édesanyja megenyhült, így zöld utat kapott a karrierje.

2. A Wednesday szerep kedvéért tanult meg csellózni.

3. Imád táncolni, új kultúrákat megismerni.

4. Korábban beszélt arról, mennyire szeret énekelni és szívesen komponálna, ám énekesi pályára nem lépne. 

5. A jövőben nem akarja, hogy Wednesday karaktere a szerelmi életével szerepeljen, sokkal inkább a drámai vonalat erősítené.

 

Jenna Ortega

Jenna Ortega (Fotó: Dimitrios Kambouris/Getty Images)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top