nlc.hu
Sztárok

Hosszú Katinka otthona

Így néz ki Hosszú Katinka gyermekének a szobája

Gyönyörű kilátás nyílik az erkélyről.

Hosszú Katinka imádja az anyaság minden pillanatát. Bár nem sűrűn teszi, időnként posztol a kislányáról, Kamíliáról, aki már nyolc hetes. Most például abba nyerhettünk betekintést, hogy néz ki a pici szobája. Katinka stílusa tükröződik a berendezésen, ahogy korábban el is mondta, sok mindent ő álmodott meg. 

„Kislányom már 8 hetes és nagy örömömre lassan beáll a napi rutinunk. Élsportolóként nekem ez a komfortos. Így már sokszor alszik a szobájában” – írta többek között az édesanya. 

Hosszú Katinka

Hosszú Katinka (Fotó: Trenka Attila)

És hogy mikor láthatjuk újra a medencében Katinkát?

„Még nem voltam anyuka, ami most következik, teljesen új lesz számomra. A sportolói státuszom jelenleg is aktív, még nem tudom elképzelni, hogyan fogok a baba mellett sportolni, mennyi idő és energia jut majd rá. Ez a kihívás még előttem áll, érdekes időszak lesz az életben” – mondta korábban a sportoló arra a kérdésre, mikor kíván visszatérni az úszáshoz a kisbabája születését követően.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top