nlc.hu
Sztárok
Shane Tusup munkássága

Shane Tusup készíti fel az olimpiára Mizsér Márk kajakost

A sztáredző büszkén számolt be a hírről a közösségi oldalán.

Shane Tusup segíti a felkészülésében az olimpiai bajnok öttusázó Mizsér Attila kajakos fiát, Mizsér Márkot. A Mizsér nevet a sportrajongók elsősorban az öttusához kötik az olimpiai és világbajnok Attila miatt, viszont már a kajak-kenuban is egyre jobban tör fel ez a név, méghozzá a sportoló gyermeke miatt. 

„Képzeljetek, mi történt: megkeresett Mizsér Márk kajakozó, hogy segítsek neki a jövő évi olimpiára, illetve az U23-as nemzetközi versenyekre való felkészülésben és boldogan mondtam igent. Mint tudjátok, több sportolóval dolgoztam már együtt, de ez most egy különösen izgalmas kaland lesz, mivel Márk édesapja maga is olimpiai bajnok, amit mélyen tisztelek. A bajnoki gondolkodásmód, úgy tűnik, a család vérében van. Már el is kezdtük a felkészülést” – írta Shane Tusup az Instagramon.

Shane Tusup

Shane Tusup (Fotó: Instagram)

Tusup egyébként nemrég úgy döntött, hogy újra beül az iskolapadba: 10 éve lakik Magyarországon, ezért szeretné tökéletesen megtanulni a nyelvet.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top