nlc.hu
Sztárok

VV Elvis akkor és most

Először beszélt súlyos betegségéről VV Elvis: „Összeomlott az életem, hetekig feküdtem otthon”

Milliókat költött különböző vizsgálatokra, kezelésekre az egykori villalakó.

VV Elvis (Baka Szilárd) a ValóVilág 2. szériájában tűnt fel és hamar az évad egyik legemlékezetesebb karakterévé vált. A valóságshow-t követően évekig műsorvezetőként is tevékenykedett, majd hátat fordított a médiának és azóta civil életet él. Az egykori villalakó elárulta a Blikknek, hogy semmit nem bánt meg a szerepléssel töltött évekből, ám ma már kétszer is meggondolná, hogy milyen felkérést vállal el.

Rájöttem, hogy hiába lehet jól keresni a médiában, mindenki könnyedén lecserélhető és belülről nézve nem is olyan csillogó ez a világ” – vallotta be.

VV Elvis,

VV Elvis Stohl Andrással a ValóVilág stúdiójában – Fotó: Fotócentrál

Arról is beszélt a bulvárlapnak a tetováló- és piercingszalont üzemeltető VV Elvis (aki időközben tisztes családapa lett), hogy a boldog családi életét egy komoly egészségi probléma tette tönkre egy időre: “Negyven éves korom környékén kialakult nálam egy nagyon súlyos hisztamin intolerancia. (…) Úgy éltem meg azt az időszakot, hogy összeomlott az életem, hetekig feküdtem otthon és mozogni is alig bírtam, olyan szinten legyengültem, hogy már 5 kilót sem bírtam felemelni és el is híztam. (…) Több millió forintot költöttem különböző vizsgálatokra, kezelésekre és végül sikerült beállítani egy olyan diétát, ami kordában tartja ezt a problémát“.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top