Szingli vagy svindli: Jeff azzal büszkélkedett, hogy ezer nővel feküdt le

T. D. | 2023. Október 09.
Azt mondja, a tapasztalat őt igazolja.

Múlt héten indult a VIASAT3 taktikai társkereső reality-je, a Szingli vagy svindli. Tápai Szabina testvére, Tápai Andi tíz férfival költözött be egy villába, és ki kell derítenie, kik azok, akik valóban a szerelmet keresik és kik, akik csak a 20 millió forintos nyereményre hajtanak. Nincs könnyű helyzetben a volt kézilabdázó, ugyanis amint csökkent a férfiak létszáma, úgy nőtt is pénteken, amikor három új lakó érkezett a villába. Andi komoly érzelmihullámvasúton megy keresztül, miközben a fiúk sincsenek egyszerű helyzetben, hiszen valahogy muszáj meggyőzniük a lányt.

Bucó és Jeff a kertben beszélgettek arról, mi válhat az előnyükre. Bár Jeff először negatív hozzáállást tanúsított, az emelkedett kommunikáció végére megjött az önbizalma. 

Jeff (Szingli vagy svindli)

Az Andinak szerintem nem vagyok szimpi és még esélyt sem akar adni nekem. Ha kiesek, ezért fogok kiesni – magyarázta Jeff, mire Bucó azt felelte, olyan, mintha nem lenne elég önbizalma, miközben neki például van elég, mert nagyon jóképű palinak tartja magát. Ekkor megjött Jeff helyes önértékelése is. – Nekem a tapasztalat, a tények támasztják alá azt, hogy rengeteg… Annyi nőm volt az életemben…

Majd finoman, szofisztikáltan hozzátette, szexuális kapcsolatot nagyjából ezer nővel létesített. 

A fiúk beszélgetése ITT megtekinthető. 

Exit mobile version