nlc.hu
Sztárok

A Testamentum című film

Teljesült Kóbor János utolsó akarata

Az Omega-legenda ötlete volt, mostanra készült el.

Megfilmesítették az Omega utolsó lemezét, a Testamentumot. Elsősorban Kóbor János szerette volna filmkockákon viszont látni a lemezt. Ám közbeszólt a halála, a rögzített jelenetek viszont fennmaradtak, a fia vágta mostanra össze, egy 20 perces kisfilm lett belőle – írja a Bors

Kóbor János

Gyászmise Kóbor János emlékére a Szent István-bazilikában 2021. december 17-én – Fotó: MTI/Balogh Zoltán, MTI/Balogh Zoltán

Mint a bulvárlap megjegyzi, a Testamentum jelentése: végakarat, ez a film volt Kóbor János utolsó akarata. Az énekes ötlete volt az, hogy filmvászonra kerüljön a Testamentum lemez. A Covid idején zajló forgatás során végigjárták az Omegához és a lemezhez köthető kult-helyszíneket.

A légüres utcákon esténként forgattunk. Mecky mesél, szerepel benne. Tulajdonképpen róla szól. Ezek az utolsó filmkockák Mecky-vel” – árulta el a Borsnak Trunkos András, az Omega egykori menedzsere. Mint mondja, Kóbornak nagyon fontos volt az alakuló film, mivel a forgatáson együtt dolgozhatott a fiával, Danival. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top