Sztárok, akik bebizonyították, hogy a szoknya is lehet férfias

nlc | 2023. Október 17.
Az alábbi híres férfiak hozzánk hasonlóan megunták az unalmas öltönyöket, ezért úgy döntöttek felrázzák a vörös szőnyeg-divatot, és szoknyában jelennek meg.

Miért van az, ha egy férfi és egy nő együtt lép a vörös szőnyegre, utóbbi teljes puccban jelenik meg, míg a pasik beérik egy egyszerű, fekete-fehér öltönnyel?! Unalmas nézni, de ennél fárasztóbb lehet (női szempontból) ezt megélni. Hol van leírva az a szabály, hogy egyedül a lányoknak kell az izgalmas outfiteket biztosítani a vörös szőnyegen? Sehol.

Éppen ezért nagy rajongói vagyunk azoknak a híres férfiaknak, akik nem félnek kimozdulni a komfortzónájukból. Ezúttal ez most egészen konkrétan azt jelenti, hogy simán bevállalják a hagyományosan femininnek tartott szoknyát. (És nem, most nem a kiltről beszélünk.) Ráadásul olyan sztárokról van szó, akiket kifejezetten férfiasnak tart a közvélemény. A szoknyás szettjeikben pedig bebizonyítják: egy cseppet sem veszítenek a maszkulinitásukból, ha megvillantják a lábaikat.

penn badgley nlc

Legutóbb Joe Goldberg maga, Penn Badgley villantotta ki a lábait egy egyébként nem teljesen szoknyából. Az októberi párizsi divathéten szoknyanadrágban jelent meg. (Fotó: Profimedia)

evan mock nlc

Az eredeti Gossip Girl sztárja után a reboot színésze, Evan Mock is szoknyába bújt. Ő a Fendi szeptemberi divatbemutatóján jelent így meg. (Fotó: Craig Barritt / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP)

asap rocky nlc

Rihanna szerelme, A$AP Rocky nagy rajongója a ruhadarabnak. Ebben a szettben ment például az idei Harlem's Fashion Row rendezvényére. (Fotó: Profimedia)

brad pitt nlc

Tavaly nyáron A gyilkos járat premierjén villantott izmos vádlikat Brad Pitt.

oscar isaac nlc

Nem Oscar Isaac választotta a szoknyás életet, a szoknyás élet választotta őt. Miután tavaly kipróbálta Thom Browne egy tervezését, nem tud elszakadni tőle: ezt idén szeptemberben viselte a Soho House Awardson. (Fotó: Arturo Holmes / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP)

pete davidson nlc

2021-ben hívták meg először Pete Davidsont a Met-gálára, és ezzel a ruhával rögtön bizonyította, hogy van helye a divateseményen. (Fotó: Mike Coppola / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP)

robert pattinson nlc

Robert Pattinson idén januárban döntött a szoknya mellett, mikor a Dior őszi-téli férfikollekcióját mutatta be a párizsi divathéten. Az outfitet imádjuk, egy kérdésünk van csak, mert előjött belőlünk az aggódó anyuka: nem fázott?! (Fotó: Profimedia)

billy porter nlc

A "férfiak szoknyában"-hullámot egyértelműen Billy Porter indította el a 2019-es Oscar-gálán. A báliruhája áttörte az addig szokványos férfidivat szabályait, és normalizálta a femininebb vonalat. Ez az outfitjének after party változata, amit a Vanity Fair Oscar Party-n viselt. (Fotó: Jean-Baptiste LACROIX / AFP)

Exit mobile version