nlc.hu
Trend

A 2023-as MTV VMA leg-leg-leg ruhái

Neccben és szigetelőszalagban a rózsaszín szőnyegen – A 2023-as MTV VMA leg-leg-leg ruhái

Az MTV Video Music Awards rózsaszín szőnyegén idén is a pucérruha volt a hallgatólagos dress code, de olyan sztár is akadt, aki lófarkat viselt, és nem ám a fején.

Mára virradóra, a newarki Prudential Centerben rendezték meg az MTV Video Music Awards gálát, mely a zeneipar évi szokásos pőreparádéja is egyben. Ruhamustra.

Nicki Minaj MTV VMA 2023

Nicki Minaj (Fotó: Jamie McCarthy/WireImage)

Nicki Minajt aligruhás menyasszony Barbie-nak öltöztette a Dolce & Gabbana terveződuó. Az outfit hibátlanul passzolt a rendezvény idei logója, illetve a bevonulószőnyeg árnyalatához is. 

Karol G MTV VMA 2023

Karol G (Fotó: Getty Images)

Szintén felfedezhető volt némi Barbiecore és még annál is több mermaidcore ihletés a kolumbiai énekesnő, Karol G pucérruhás-pucérkabátos öltözékén. 

Doja Cat MTV VMA 2023

Doja Cat (Fotó: Getty Images)

Doja Cat már a másfél hónap múlva esedékes halloween szellemében „öltözött” fel. A kreáció a dekonstruált darabjairól ismert Monse márka műhelyében készült, horgolásos technikával. 

Sabrina Carpenter MTV VMA 2023

Sabrina Carpenter (Fotó: Gilbert Flores/Variety via Getty Images)

A kétezres évek első felében oly népszerű hajótörött sikk 2023-as interpretációja Vera Wang divattervezőtől, Sabrina Carpenter testén. 

Tinashe MTV VMA 2023

Tinashe (Fotó: Jamie McCarthy/WireImage)

Tinashe erős mezőnyben érdemelte ki a pőreparádé legpőrébbje címet azzal, hogy neccruhája alatt csupán néhány darabka fekete szigetelőszalaggal fedte el azt, amit elfedni a közszeméremsértés elkerülése érdekében minimálisan szükséges volt, ám annál egy négyzetmilliméterrel sem többet.

Tiffany Haddish MTV VMA 2023

Tiffany Haddish (Fotó: John Nacion/WireImage)

Az előző outfitekhez képest Tiffany Haddish fekete Jason Wu pucérruhája voltaképpen kifejezetten szofisztikáltnak hatott. 

Megan Thee Stallion MTV VMA 2023

Megan Thee Stallion (Fotó: Jamie McCarthy/WireImage)

Megan Thee Stallion szintén egy visszafogottabb kivitelű pucérruhában érkezett, melyet Brandon Blackwood amerikai divattervező álmodott meg személyre szabottan a rapper-énekesnő számára, direkt erre az alkalomra. 

Anitta MTV VMA 2023

Anitta (Fotó: Jason Kempin/Getty Images for MTV)

A pucérruhák és az elegánsabb darabok közti átmenetet képviselte a brazil énekesnő, Anitta öltözéke is, melyet a Schiaparelli aktuális haute couture kollekciójából választott. Kár volt elrontani azokkal az indokolatlan fülbevalókkal. 

Selena Gomez MTV VMA 2023

Selena Gomez (Fotó: Jamie McCarthy/WireImage)

Selena Gomez a népmesei okos leány módjára mutatott is és nem is a testéből, hiszen Oscar de la Renta estélyije szintén besorolható volt a pucérruha kategóriába, ugyanakkor a művészi értékkel kivitelezett, gyöngyökből varrt vörös virágeső többet hagyott meg a fantáziának, mint a tekinteteknek.

Taylor Swift MTV VMA 2023

Taylor Swift (Fotó: John Nacion/WireImage)

A Versace immár a nagyon sokadik bőrt is lehúzta a biztosítótűs ruha koncepciójáról. Igaz, Taylor Swift aszimmetrikus estélyijét ezúttal nem biztosítótűkkel, hanem a divatház egyik védjegyének számító aranygombokkal díszítették. 

Olivia Rodrigo MTV VMA 2023

Olivia Rodrigo (Fotó: Kevin Mazur/Getty Images for MTV)

Olivia Rodrigo az idei gála egyik legszolidabban öltözött sztárja volt 150 ezer Swarovski kristállyal díszített estélyijében, melyet Ludovic de Saint Sernin francia tervező alkotott meg a számára. 

Shakira MTV VMA 2023

Shakira (Fotó: Jason Kempin/Getty Images for MTV)

Elöl kevesebbet, oldalt és hátul viszont annál többet mutatott Shakira arany Versace láncruhája, melyet a szó szoros értelmében véve mintha ráöntöttek volna. 

Nelly Furtado MTV VMA 2023

Nelly Furtado (Fotó: Dia Dipasupil/FilmMagic)

A fenékdekoltázsra szavazott Nelly Furtado is. Elöl magasan záródó, hátul mélyen kivágott fekete Dundas esélyije Mireille Darc legendás jelmezét idézte az 1972-es Magas szőke férfi felemás cipőben című filmből. 

Bebe Rexha MTV VMA 2023

Bebe Rexha (Fotó: Dia Dipasupil/FilmMagic)

A Madonna által legendássá vált csúcsos melltartók ihlette mellrész és a farpofákon elhelyezett kivágások is kellőképpen extravagánssá tették volna Bebe Rexha öltözékét. A kreációt megalkotó, THE UNCOMMONIST márkanév alatt – teljes inkognitóban – dolgozó londoni tervezőcsapat azonban még biztos, ami biztos, egy lófarokkal is megküldte azt. 

Demi Lovato MTV VMA 2023

Demi Lovato (Fotó: Jason Kempin/Getty Images for MTV)

Demi Lovato kis feketét és oversize bőrkabátot választott a kínai Buerlangma márkától, ezzel pedig az idei eseményen vélhetőleg ő volt az a sztár, akinek a testét a legnagyobb mennyiségű nem áttetsző ruhaanyag borította.

Saweetie MTV VMA 2023

Saweetie (Fotó: Gilbert Flores/Variety via Getty Images)

Az idei VMA-gála egyik legváratlanabb outfitjét Saweetie viselte, aki 21. századi Flintstone-leszármazottként sétált be a rózsaszín szőnyegre az Area divatház aktuális couture kollekciójából származó kreációban. 

Cardi B MTV VMA 2023

Cardi B (Fotó: Jason Kempin/Getty Images for MTV)

Az est leglátványosabb és minden bizonnyal legkényelmetlenebb ruháját minden kétséget kizáróan Cardi B viselte. A páncélzatnak beillő és kissé talán önveszélyesnek is tűnő estélyit, melynek dizájnere Dilara Findikoglu török-brit divattervező volt, teljes felületén különféle alakzatokba rendezett fém hajcsatokkal rakták ki. A legkevésbé sem meglepő módon ülni senki sem látta benne a rappert.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top