nlc.hu
Sztárok

Till Attila esküvője

Till Attila soha nem látott esküvői fotókat posztolt

A műsorvezető egy humoros és érzelmes posztban emlékezett meg a nagy napról.

Till Attila és felesége, Korpás Krisztina 26 évvel ezelőtt álltak az oltár elé, hogy örök hűséget fogadjanak egymásnak. A szerelmeseknek 3 közös gyermeke született: Andor 1998-ban, Simon 2001-ben, és Félix 2008-ban. A TV2 sztárja a közösségi oldalán tett közzé pár felvételt a múltból, melyeket még nem mutattak meg a nyilvánosságnak.

„Ma 26 éve! Úristen, milyen fiatalok voltunk! (meg vagyunk) Szeretlek öcsipofa” – írta a bejegyzésében Till Attila.

Till Attila (Tilla) és felesége

Till Attila (Tilla) és felesége, Korpás Krisztina (Fotó: Schumy Csaba)

És mi a tévés szerint a hosszú házasság titka?

„Apám gyakran mondogatta: a jó házasság olyan ritka, mint a lottóötös. A szüleim 44 évig éltek együtt boldogságban, és csak édesanyám halála miatt nem lett nagyobb ez az évszám. Mi Krisztával negyed évszázada élünk együtt, és a mai napig imádjuk egymást. Számomra úgy tűnik, a szerelem terén öttalálatosom van”nyilatkozta korábban a Meglepetés magazinnak Attila.

Egyszer Korpás Krisztát is megkérdezték a házasságáról, akkor így felelt:

„Nem is tudom, miért mentem hozzá. Életem legjobb döntése volt, de fogalmam sincs, miért hoztam meg” – mondta a feleség, aki arról is vallott, hogy párja milyen családfő. 

„Tilla nagyon jó apa. Talán azért nem menekül az apaszereptől, mert imád benne lenni, mert ő jobban működik családban. Én sem tudom, ki mellett bírtam volna ki ennyi ideig úgy, hogy fel sem merült, hogy ne lenne jó. Ezt természetesen nem úgy kell elképzelni, hogy réveteg mosollyal fogjuk egymás kezét és szívecskéket rajzolunk a párnára, mert persze, hogy hülyét lehet kapni a másiktól időnként” – tette hozzá Kriszta. 

Ez is érdekelhet Till Attila Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top