nlc.hu
Sztárok

Miller Dávid autóbalesete

Autóbalesetet szenvedett Miller Dávid, megszólalt a menedzsere a műsorvezető állapotáról

Édesanyja is vele volt a kocsiban.

Autóbalesetet szenvedett Miller Dávid – írja az rtl.hu.  Éppen az édesanyjával, Ullmann Mónikával tartott hazafelé a színházból, amikor a Római part közelében fékezés nélkül belerohantak az autójába.

Miller Dávid,

Autóbalesetezett Miller Dávid – Fotó: Sajtóklub

Menedzsere arról tájékoztatta a portált, hogy sem Miller Dávidéknak, sem a vétkes sofőrnek nem esett baja.

A rendőrök mindkettőjüket megszondáztatták: a műsorvezetőt nem találták ittasnak, a balesetet okozó sofőrt azonban igen.

Időközben a fiatal tévés is megszólalt a történtekről. “Megtörtént, de szerencsére jól vagyunk” – nyilatkozta röviden a Borsnak.

Miller Dávidot amúgy hamarosan az Éden Hotel házigazdájaként láthatjuk. Az RTL+ streaming platformra érkező stratégiai reality-t idén májusban forgatták Mexikóban. A tévés onnan adott még interjút az nlc-nek. “Jólesik, hogy bízik bennem az RTL annyira, hogy képesnek tartanak egy ilyen formátum levezetésére, igyekszem a tudásom legjavát adni. (…) Ritkán mondok egyből igent bármilyen megkeresésre, mindent jól megrágok a végleges válasz előtt, de az Éden Hotel esetében nem gondolkodtam túl sokat. Nézőként is szeretem a reality műfajt, műsorvezetőként pedig izgalmas kihívás, ráadásul két éve terveztem, hogy eltöltsek kicsit hosszabb időt valami egzotikus helyen, szóval tökéletes az együttállás” – indokolta akkor, miért vállalta el az Éden Hotel vezetését.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top