nlc.hu
Sztárok

kínos videók Enrique Iglesias koncertjéről

Végtelenül kínos videók Enrique Iglesias koncertjéről

Enrique Iglesias

The Trilogy Tour néven közös turnéra indult Pitbull, Enrique Iglesias és Ricky Martin. Az első állomás Washingtonban volt október 14-én, amit két torontói koncert követett. Csakhogy a nézők kicsit sem voltak elragadtatva attól, amit hallottak, vagy inkább nem hallottak. A TikTokra folyamatosan kerülnek fel azok a videók, amelyek Iglesias dalai alatt készültek. “Ha azon gondolkodsz, hogy vegyél-e jegyet a turnéra, hát ez itt a figyelmeztetésed!”- írta az egyik csalódott rajongó.

@erikayrigoyen If you are considering getting tickets this is your warning to reconsider. (From the October 18 2023 Toronto Tilogy Tour Show) #fyp #trilogytour2023 #enriqueiglesias #enriqueiglesiasconcert #toronto #pitbullconcert #rickymartinconcert #ilikeit #trilogyconcert #thetriologytour ♬ original sound - Erika Yrigoyen

Enrique olyan slágereit próbálta meg elénekelni, mint a Bailamos, a Hero vagy az Escape. A videók szerint azonban ez egyáltalán nem sikerült neki. “Komolyan azért vártam annyi évet erre a dalra, hogy végül magamban énekeljem el?”– írta egy nő, aki azt mutatta meg a közösségi oldalon, hogy a Hero című dalnál, Iglesias tulajdonképpen képtelen volt kiénekelni a hangokat.

Nem csak két videót néztünk meg, a TikTokon fellelhetők közül, de sok pozitív tartalmat nem találtunk Iglesiast illetően. “Enrique megjelent egy farmerben és egy baseball sapkában, és nem adott nekünk semmit!” – panaszolta egy rajongó. Egy másik arról írt, hogy 600 dollárt fizetett a jegyekért, de nem is hallotta a kedvencét énekelni. Viszont Pitbull és Ricky Martin már sokkal jobb kritikát kapott a közönségtől.

A Grammy-díjas Enrique Iglesias 2022-ben lépett fel a budapesti MVM Dome színpadán (akkor még Király Viktor nejével is fotózkodott), míg 2018-ban két telt házas koncertet is adott Papp László Budapest Sportarénában. Hogy mi történt azóta a hangjával, vagy az energiaszintjével, nem tudjuk.

Ezeket a videókat tudjuk be annak, hogy elfáradt. Mégsem annyira könnyű 13 dalt elénekelni és körbeugrálni a színpadon. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top