nlc.hu
Sztárok

Ő Elek Ferenc párja

17 évvel fiatalabb nőt szeret Elek Ferenc, már 4 éve együtt vannak

A színművészt is fiatalon tartja.

Már 4 éve alkot egy párt Elek Ferenc és a nála 17 évvel fiatalabb Szilvi. A 49 éves, Jászai Mari-díjas színész elárulta a Blikknek, hogy a kedvese nagyon jól tolerálja az ő színészi létét. “Istenien vagyunk együtt. A világ legmegértőbb embere” – áradozott Szilviről.

Elek Ferenc

Elek Ferenc a Tanár című sorozatban – Fotó: Sajtóklub

Elmondása szerint nagyon tetszik benne, hogy fiatalabb nála, mert a korkülönbség pozitív hatással van rá. “Ha időnk engedi, sokat járunk szórakozni koncertre, fesztiválokra. Oda is, ahol az én korosztályom nem feltétlenül fordul meg. Én viszont nagyon élvezem, Szilvi fiatalon tart” – mesélte Elek Ferenc.

A színésznek amúgy a házasságából van egy kamasz fia, a már 16 éves Márton,akiről korábban elárulta, hogy szereti a verseket, gyakran tanulnak együtt, főleg irodalmat, jó érzéke van a szépirodalomhoz, de leginkább a számítástechnika köti le. “Kicsit sajnálom is, hogy most úgy néz ki, a fiam nem követ majd a színészi pályán, szívesen néztem volna őt a színpadon, de a fontos az, hogy azzal foglalkozzon, ami őt érdekli. Ezzel én is így voltam. Édesanyám ösztönzésére gépészként végeztem, de akkor már tudtam, a színészet az utam” – mondta el akkor Elek Ferenc, akinek a 12 évvel ezelőtti válásához a színész munkamániája vezetett.

Akkoriban egy olyan korszaka volt az éltemnek, amikor csak a karrieremre koncentráltam. (…) Sokfelé hívtak, sokat dolgoztam. Féltem, ha nemet mondok, nem hívnak többet. Otthon pedig nem tudtam igazi társ lenni. Ettől szorongtam, és a színházba, a munkába menekültem” – vallotta be pár éve.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top