Julia Robertset szinte meg sem ismertük ezen a fotón

nlc | 2023. Október 28.
Julia Roberts a mai napon tölti az 56. születésnapját, ennek apropóján felelevenítettük, hogyan festett a karrierje kezdetén.

Julia Roberts egészen fiatalon került a szakmába, első szerepét 1987-ben kapta. A tehetsége mellé olyan kisugárzás is párosult, ami mellett a rendezők sem tudtak elmenni, így 1990-ben már a Micsoda nő! címszerepét is magáénak tudhatta, aminek köszönhetően az egész világ megismerte a nevét. Bár a színésznő megjelenésére mindig is úgy gondolunk, mint ami kifogástalan, azért karrierje kezdetén neki is voltak mellényúlásai, főleg a frizuraválasztás tekintetében. Mivel Roberts ma ünnepli az 56. születésnapját, kicsit nosztalgiáztunk, hogyan is festett karrierje első 10 évében. Spolier: lesznek meglepetések!

Julia Roberts régi fotói

Testvéreivel, Lisával és Erickel, valamint Jon Voighttal a Szökevényvonat premierjén. Erre a frizurára nem is emlékeztünk. (Fotó: Getty Images/Ron Galella, Ltd.)

Julia Roberts régi fotói

A ’80-as évek felül rövid, alul hosszú frizuraválasztása őt is elérte. (Getty Images/Ron Galella, Ltd.)

Julia Roberts régi fotói

1990-ben, Kiefer Sutherlanddel. Nem akarjuk bántani a színésznőt, de ez a ruha nem volt a legelőnyösebb választás. (Fotó: Getty Images/Ron Galella, Ltd.)

Julia Roberts régi fotói

A 62. Oscar-gálán is már lenyűgözően festett, pedig még mindig csak 23 éves volt. (Fotó: Getty Images/Ron Galella, Ltd.)

Julia Roberts régi fotói

1991-ben, már karakteresebben. (Fotó: Getty Images/Ron Galella, Ltd.)

Julia Roberts régi fotói

1994-ben még rövidebbre vágatta a haját, pedig ekkoriban már a vörös göndör volt a védjegye. (Fotó: Getty Images/Ron Galella)

Julia Roberts régi fotói

28 évesen egy ideig ilyen szőkén is láthattuk őt. (Fotó: Getty Images/Kypros)

 

Exit mobile version