nlc.hu
Sztárok

Meghalt Matthew Perry, a Jóbarátok sztárja

Meghalt Matthew Perry, a Jóbarátok sztárja – Így búcsúznak tőle a kollégák és a rajongók

Az otthonában találtak rá.

Meghalt Matthew Perry, aki a Jóbarátok című sorozatban Chandlert alakította. Sajtóhírek szerint a színészt Los Angeles-i otthonában, egy jakuzziban találták meg, és a jelenlegi információk alapján nem találtak idegenkezűségre utaló nyomot. Perry 54 éves volt.

Matthew Perry

Fotó: Charles Sykes/Bravo/NBCU Photo Bank)

Rajongók tömegei kezdtek el reagálni, búcsút mondani a Jóbarátok vicces karakterétől.

Matthew Perry legviccesebb pillanatait a ‘FRIENDS’-ből állítottuk össze, hogy tisztelegjünk előtte tragikus halála után” – tweetelte a DiscussingFilm.

“matthew perry adta nekünk a valaha létezett legrealisztikusabb és legviccesebb karaktert. soha nem mulasztotta el, hogy megnevettessen, vagy hogy úgy érezzem, ‘igen, ez annyira valóságos, hogy át tudom érezni’… köszönöm, hogy te voltál a mi chandler bingünk, matthew. nyugodj békében.”(Sic) –írta egy rajongó.

Egykori kollégái is búcsúznak a színésztől:

Az NBC, a Jóbarátokat sugárzó csatorna azt írta: “Tökéletes komikus időzítésével és fanyar humorával világszerte emberek százmillióinak okozott örömet. Öröksége számtalan generáción keresztül fog tovább élni.”

A Jóbarátok hivatalos fiókja az X-en, korábbi nevén Twitteren pedig az alábbit osztotta meg a halálhírére reagálva.

Megrendülten értesültünk Matthew Perry haláláról. Igazi ajándék volt mindannyiunk számára. Szívünk mélyen együtt érez családjával, szeretteivel és minden rajongójával”.

Mira Sorvino, aki Perryvel együtt játszott az 1994-es Párhuzamos életek című filmben, ezt írta az X-en: “Ó, ne!!!! Matthew Perry!!! Te édes, zaklatott lélek!!! Találj békét és boldogságot a mennyben, mindenkit megnevettetve egyedülálló szellemességeddel!!!”.

Paget Brewster színésznő, aki Chandler barátnőjét, Kathyt alakította a Jóbarátok negyedik évadában, az X-en azt írta: “Kedves volt hozzám a Jóbarátokban, és minden alkalommal, az azt követő évtizedekben. Kérlek, olvasd el a könyvét. Ez volt az ő öröksége, hogy segítsen másokon. Bár nem fog békében nyugodni.

Már most túlságosan lefoglalja, hogy mindenkit megnevettessen odafent

Meredith Salenger, aki 16 évesen szerepelt Perryvel az Egy éjszaka Jimmy Reardon életében című sorozatban, négy közös fotót osztott meg róluk. “Matthew és én 16 éves korunk óta ismerjük egymást [mi]. Ó, ember. Nincsenek szavak. Nyugodj békében édes @MatthewPerry” – írta.

Az utolsó fotó

Az utolsó fotó, amit Matthew Perry posztolt magáról az Instagramra, egy szívszorító pillanat volt, amelyen boldogan pózol édesapja, a 82 éves John mellett.

Bár nyíltan beszélt a függőséggel való múltbeli küzdelmeiről, a források szerint nem találtak drogot a halála helyszínén, és egy barátja, aki nemrég beszélt vele, azt mondta a DailyMail.com-nak, hogy “józannak és pozitívnak tűnt”.

Via: 1,2

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top