nlc.hu
Sztárok

Pokorny Lia élete

Te felismered? Így nézett ki Pokorny Lia fiatalon

A jelenleg 51 éves sztár nosztalgiázott egyet a közösségi oldalán.

Pokorny Liát egyénisége, kedvessége és tehetsége miatt sokan szeretik. Bármit posztol, a kommentszekciót ellepik a pozitív, támogató megjegyzések. Így történt most is, amikor a színésznő egy fiatalkori fotót osztott meg magáról a Facebookon. „Amikor a BKV-ellenőr utánam szól, hogy mutassam be a fényképes igazolványomat…” – írta a kép mellé Lia. Kattints ide a fotóért!

Pokorny Lia

Pokorny Lia (Fotó: Schumy Csaba)

Nem ez az első, hogy a színésznő nosztalgiázik: Lia pár hónapja egy több mint 30 éves szelfit villantott

És mi a véleménye arról, ha egy fiatalabb szerepet kell játszania?

„Ha például nem a koromhoz illő a szerep, amire felkérnek, az számomra mindig kihívást jelent. Fiatal koromban is nagyon szerettem idősebb karakter bőrébe bújni, ráncot festeni magamra. Akkor vagyok gondban, amikor elolvasok egy színdarabot, és azt érzem, hogy nincs üzenete, nem szól semmiről. Mindig fontos számomra, hogy érezzem a darab üzenetét. Nekem fontos, hogy a szöveg minőséget képviseljen, mint ahogy az is, hogy találkozzon egy-egy emlékkel vagy tapasztalattal. Életemben talán kétszer vagy háromszor mondtam nemet,  de igen, történt már ilyen is, nem vállalok semmi olyat, amiben nem hiszek” – nyilatkozta a Körképnek. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top