nlc.hu
Sztárok

Rúzsa Magdi családja

Ilyen nagyot nőttek Rúzsa Magdi hármas ikrei – Fotó

Amióta a híresség édesanya lett, egy másik oldalát is megismerhettük.

Rúzsa Magdi az Instagram-oldalán tett közzé egy fotót, melyen a három pici gyermeke is látható. Még az is jól látszik, hogy milyen sokat nőtt már a kis Lujza, Zalán és Keve. A képek a Vajdaság déli részén fekvő, Szerémségben 80 km hosszan húzódó Tarcal-hegy természetvédelmi területén, a Fruška Gora Nemzeti Parkban készültek.

„Túrázás a barátokkal. Hét felnőtt, kilenc gyerek” – írta a poszthoz Magdi, aki számára fontos, hogy az anyaság mellett ne veszítse el önmagát.

„Nagyon fontos, hogy az ember megőrizze önmagát! A gyerekeknek is az a jó, ha egy kiegyensúlyozott, boldog édesanya néz rájuk, aki nyugodt körülmények között tudja nevelni őket. Szerencsésnek érzem magam, hogy a hivatásom lehetővé teszi azt, hogy megélhessem az anyaságot, és közben megmaradjon a színpad, a közönség szeretete és a zene is!” – mondta a Glamour magazinnak a sztár.

Rúzsa Magdi

Rúzsa Magdi (Fotó: Birton Szabolcs)

És ki segít neki a hétköznapokban?

„Úgy intézzük, hogy a férjem mindig otthon legyen, és hozzá érkeznek a segítségek, ami általában a család és egy plusz ember. Természetesen nehéz elindulni, de mivel minden időmet velük és az ellátásukkal töltöm, és már másfél évesek, illetve tudom, hogy mire megébrednek, már otthon vagyok, így nyugodt szívvel végzem a dolgom” – nyilatkozta szintén a lapnak Rúzsa Magdi.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top