Sztár exek, akik a mai napig döbbenetesen jóban vannak

nlc | 2023. Október 31.
Nemcsak a sztárvilágban, de a mi, földi halandó világunkban is egészen ritka, amikor szakítás után képesek jó viszonyt fenntartani a felek. Az alábbi pároknak azonban sikerült.

Az utóbbi hónapokban csak úgy hullottak a sztárpárok, minden hétre jutott egy szakítás vagy válás híre. Sophie Turner és Joe Jonas válása már most az év legnagyobb médiacirkuszának ígérkezik. Bár még friss a hír, mégis egyre durvább fordulatokat vesz az ügy. De nem kell egészen Hollywoodig menni, hogy egy egyre gyűrűző botrány szemtanúi legyünk: itthon Tóth Gabi és Krausz Gábor biztosították a tányércsapkodós celebválást.

Egy ilyen időszakban tehát, amikor szinte csak az elmérgesedett viszonyokról hallani, igazi ritkaságnak számítanak azok a sztárok, akik a szakításuk ellenére is jóban tudtak maradni. Pedig – az alábbi galéria tanúsága szerint – valójában meglepően sokan vannak. És nem csak azok, akiket a közös gyerek(ek) „kényszerítenek” az összetartásra.

demi moore bruce willis nlc

Demi Moore és Bruce Willis az egyik leghíresebb jó viszonyt ápoló expár. Rendszeresen ünnepelnek együtt karácsonyt és szülinapokat, és Bruce diagnózisát is Demi részvételével együtt jelentették be. (Fotó: Instagram/@demimoore)

Fergie Josh Duhamel nlc

Fergie és Josh Duhamel 2009 és 2019 között voltak házasok, egy közös fiuk van, Axl. Joshnak azóta új felesége van, akivel most jelentették be, hogy babájuk lesz. Fergie pedig a támogatását kifejezve kommentelt a poszt alá: „Őszintén örülök nektek. Axl alig várja, hogy kistesója legyen.” (Fotó: Jonathan Leibson / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP)

Jennifer Aniston Justin Theroux nlc

Annak ellenére, hogy Jennifer Aniston és Justin Theroux kapcsolata nem bizonyult maradandónak, a mai napig szívekkel teletűzdelt Instagram-sztorikban köszöntik fel egymást. (Fotó: GABRIEL BOUYS / AFP)

Gwyneth Paltrow Chris Martin nlc

Példamutató társszülő lett Gwyneth Paltrow és Chris Martin párosából, akik 2016-ban, 13 év házasság és két gyerek után döntöttek a válás mellett. (Fotó: Profimedia)

Miranda Kerr Orlando Bloom nlc

Miranda Kerr rendszeresen nyaral és ünnepel különböző mérföldköveket együtt a gyermeke apjával, Orlando Bloommal és új párjával, Katy Perry-vel. (Fotó: ADRIAN SANCHEZ-GONZALEZ / AFP)

Jennifer Lopez Marc Anthony nlc

10 év házasság után folytatta külön utakon Jennifer Lopez és Marc Anthony, akik nemcsak az ikreiket nevelik közösen, de azóta dolgoztak is együtt. Sőt, J.Lo a legjobb barátjaként hivatkozott Marcra. (Fotó: Christopher Polk / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP)

Emma Stone Andrew Garfield nlc

Emma Stone és Andrew Garfield szakítása kapcsán a sebeinket csak az gyógyítja be, hogy az egykori színészpár azóta is jó viszonyt ápol – de Andrew még neki sem árulta el, hogy benne lesz a Pókember: Nincs hazaútban. (Fotó: Dimitrios Kambouris / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP)

Kaley Cuoco Johnny Galecki nlc

Kaley Cuoco és Johnny Galecki kétéves kapcsolatát követően arra kényszerült, hogy továbbra is szerelmespárt alakítson az Agymenőkben. Ez pedig elkerülhetetlenül jó viszonyt eredményez.(Fotó: Matt Winkelmeyer / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP)

Nina Dobrev Ian Somerhalder nlc

Már ha a szabályt az olyan párok alkotják, mint ők vagy Nina Dobrev és Ian Somerhalder. Nina gyakran lóg együtt a volt pasijával és egykori Vámpírnaplók-kollégájával, és feleségével Nikki Reeddel. (Fotó: KEVIN WINTER / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP)

Lisa Bonet Lenny Kravitz nlc

Lisa Bonet és Lenny Kravitz 1987 és 1993 között voltak együtt, de a szakításuk után is jóban maradtak. Sőt, Lenny még Lisa Bonet most már exférjével, Jason Momoával is összebarátkozott. (Fotó: Larry Busacca / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP)

via

Exit mobile version