nlc.hu
Sztárok

Koós Réka vallomása

Koós Réka elárulta, melyik országban telepedne le Magyarország helyett

Az 50 éves színésznő a lányáról is beszélt.

Koós Réka két és fél éven át élt és dolgozott Németországban és Ausztriában. Bár az ottani munkát élvezte, hiányzott neki a családja, ezért végül hazajött Magyarországra. Mint azt a Palikék Világa by Manna – Három igazság című műsorban elmondta, a legjobban azt élvezte a kintlétben, hogy az ismert szülei miatt nem jutott bizonyos előnyökhöz.

„Hiába vagy senki, ha a munkád alapján mindenki vagy. Az a fajta munkamorál. Nem azt mondom, hogy itthon nincs munkamorál, inkább a gondolkodásbéli különbség… Már nem tudom megszokni soha az ittenit, mert itt nem változik semmi” – mesélte a szakmát váltó Réka, aki emellett azt is elárulta, hogy Spanyolországban vett egy ingatlant, méghozzá befektetési céllal. A műsorvezetők kérdésére elárulta, hogy ugyan szívesen élne ott, jelenleg ez nem lehetséges.

„Szerintem nagyon sokan gondolkodnak ezen, sok barátom is ott lakik. Igen, én gondolkodom ezen, de ez most jelen pillanatban teljesen lehetetlen.”

A színésznő 20 éves gyermekéről is beszélt, aki csak ritkán engedi az édesanyjának, hogy meséljen róla.

Koós Réka

Koós Réka (Fotó: Schumy Csaba)

„Az arcunk nagyon hasonlít: ha két fotót egymás mellé teszünk, tényleg egészen félelmetes. Ő inkább az apukája érdeklődési köre izgatja, számítógépes animációkkal foglalkozik, videóklip-rendező, filmrendező. Őt ez érdekli, nem a színház” – tette hozzá Réka.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top