nlc.hu
Sztárok

Gyászol Sebestyán Katja

Gyászol a Sztárban sztár leszek! énekese, Sebestyén Katja

Sebestyén Katja 4 évvel ezelőtt jelentkezett a Sztárban sztár leszek! műsorába.

Sebestyén Katja 2019-ben jelentkezett a Sztárban Sztár leszek! műsorába, ami nem volt számára egyszerű, hiszen amíg ő versenyzett, édesanyja testéből egy 4 kilós tumort távolítottak el, majd a 32 áttét miatt kemoterápiára kellett járnia. Ezzel egy időben az édesapja egy fertőzés következtében elvesztette az egyik lábát, nem sokkal később pedig a másik végtagot is amputálni kellett.

A háromgyerekes anyuka közösségi oldalán tudatta követőivel a hírt, hogy édesapja elhunyt – szúrta ki a Bors.

“Szeretném tudatni mindenkivel, aki szerette, hogy szeretett édesapám a mai napon felszállt az égbe. Temetéséről később fogunk bővebben tudni tájékoztatást adni. Elment és hatalmas űrt hagyott maga után. Nyugodj békében drága édesapám!” – írta az énekesnő, aki nyáron még arról nyilatkozott, hogy férjével szeretnék, ha bővülne a családjuk.

Sebestyén Katja édesapja elhunyt

(Fotó: press.tv2.hu TV2 /)

„Emlékszem, hogy évtizedekkel ezelőtt is sokat híztam már a fogamzásgátlótól és ez most sem volt másképp. Abbahagytam egyébként a szedését, már nem védekezünk Péterrel. Úgy vagyunk vele, hogy nem sürgetünk semmit, de ha a baba úgy érzi, hogy most szeretne megérkezni erre a világra és leszületni hozzánk, akkor várjuk szeretettel” – mesélte az énekesnő.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top