nlc.hu
Sztárok

Kórházba került G.w.M

Kulcsár Edina sírva könyörgött a férjének, hogy másszon ki az ágyból

G.w.M. kórházba került, mert rosszul lett. Edina szerint a depresszió áll a bajok mögött.

Rosszullét és szédülés miatt kórházba került a G.w.M néven elhíresült rapper, Varga Márk. Felesége, Kulcsár Edina arról beszélt, hogy nagy a baj, de reméli, hogy már nem sokáig. Szerinte lelki okai vannak férje betegségének. „Hosszú hetek óta depresszióban van, és elég mélyen volt” – idézi a Blikk Edinát.

Kulcsár Edina, Varga Márk G.w.M

Kulcsár Edina és G.w.M
(Fotó: Trenka Attila)

Azt is elmesélte, hogy volt, hogy sírva könyörgött Márknak, hogy a férfi keljen ki az ágyból és szedje össze magát.

G.w.M elmesélte, hogy egyik este hirtelen rosszul lett, a bal füle egyensúlyérzékével történt valami, ami miatt szédült, egyszer el is esett, ezek után pedig nem mert már kimászni az ágyból. A rapper attól tart, hogy a jobb oldalára is rámegy a betegség, ez pedig veszélyeztetheti a karrierjét.

Természetes dolog, hogy időnként elönt minket a szomorúság és a kilátástalanság. De a depresszió egy teljesen más téma, bárki bármit mond, ez egy komoly betegség, ezért is fontos, hogy felismerjük az elkezdődő tüneteken másokon, de akár saját magunkon is. Egy korábbi cikkünkben összeszedtük, mire érdemes figyelni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top