Sztárbox: a kiesett Sáfrány Emese Berki Mazsinak segít felkészülni

F.C. | 2023. November 12.
Nem hagyott fel az edzésekkel a légtornász.

A vesztes meccs után Sáfrány Emese eleinte úgy gondolta, hogy befejezi a bokszot, ám végül máshogy döntött. Újra kesztyűt húzott: Berki Mazsinak segít a felkészülésben a következő összecsapására – írja a Blikk.

Sáfrány Emese mégsem dobta a sarokba a kesztyűt a vereség után – Fotó: Sajtólub

Napokig magam alatt voltam és csalódottnak éreztem magam. (…) Leginkább azonban a meccset követő vélemények némelyikbe bántott. A mérkőzés után úgy éreztem, hogy soha többet nem húzok kesztyűt és box zsák közelébe sem megyek” –  vallotta be Sáfrány Emese, akit egyből edzőtársul kértek fel a még versenyben lévő celebek.

Versenyző társaim azonban jelezték, hogy szeretnének velem kesztyűzni, ami hatalmas megtiszteltetés” – mesélte a légtornász, aki jelenleg a már következő fordulóra készülő Berki Mazsinak segít a felkészülésben.

Egy héttel ezelőtt, a Sztárbox 2. negyeddöntőjében a női könnyűsúly mezőnyében amúgy Dobos Evelinnel mérkőzött meg. Az összecsapásból végül a színésznő került ki győztesen: négy menetben, egyhangú pontozással nyert és jutott tovább. A meccsük inkább amiatt vert fel nagy port, hogy miután kikapott, a légtornász a képernyőkön látottak alapján elviharzott a ringből, sőt Csobot Adélnak sem állt meg interjút adni. Sokan nem értették Emese reakcióját, Szujó Zoltán meg is megjegyezte, hogy furcsállja a sztár viselkedését. Emese azonban később tisztázta, hogy valójában mi történt pontosan. Azt állítja, hogy neki senki sem szólt, hogy még ott kell maradnia interjút adni.

Exit mobile version