nlc.hu
Sztárok

Sáfrány Emese és a Sztárbox

Kiderült! Sáfrány Emese ezért tűnt el a Sztárbox mérkőzése után

Miután legyőzte őt Dobos Evelin, egyszerűen eltűnt a kamerák elől.

A Sztárbox legutóbbi adásában Sáfrány Emese alulmaradt Dobos Evelinnel szemben. A légtornász a képernyőkön látottak alapján elviharzott a ringből, sőt, Csobot Adélnak sem állt meg interjút adni. Sokan nem értették Emese reakcióját, Szujó Zoltán meg is jegyezte, hogy furcsállja a sztár viselkedését. A dolog Sáfrányhoz is eljutott, aki egy 24 óráig elérhető Instagram-történetében írta le, mi történt pontosan. Azt állítja, hogy neki senki sem szólt, hogy még ott kell maradnia. 

Sáfrány Emese

Sáfrány Emese (Fotó: Trenka Attila)

„Egyvalamit tisztázzunk, mielőtt bármire reagálok. Meccs után nem ‘elviharzottam’, hanem egyszerűen kimentünk a ringből, mint ahogy előttünk mindenki más is a meccs után. Senki nem mondta, hogy maradjak, mert interjút kell adnom” – közölte Sáfrány Emese a közösségi oldalán. „Nagyon kemény ellenfél volt Emese, megizzasztott” – tette hozzá a sztár.

Íme pár fotó Emese és Evelin mérkőzéséről

Sáfrány Emese, Dobos Evelin
Megnézem
Összes kép (7)

A felnőttfilmes múltjáról vallott

Sáfrány Emese ma már légtornászként és édesanyaként hivatkozik magára, ám az ország először Aleska Diamond művésznevén ismerte meg. Mint mondja, fájó érzés számára, hogy az emberek többsége a mai napig pornószínésznőként emlegeti. „Soha, senki nem gondol bele abba, hogy én ezzel megküzdöttem és úgy szálltam ki, hogy egy teljes értékű nővé váltam. Többéves munkám van abban, hogy magammal rendben tudjak lenni. Emlékszem, amikor abbahagytam, átfutott az agyamon a kérdés: akkor én most mihez értek? Baromi nagy kudarc volt ez nekem. Ezért is van bennem még ma is a bizonyítási vágy. Persze tudom, hogy elsősorban magamnak és a fiamnak kell bizonyítanom, de még ma is sokan elítélnek a múltam miatt. És egyébként én ezt értem is, bár nem érdekel.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top