nlc.hu
Sztárok

Sáfrány Emese a Sztárbox után

Sztárbox: a kiesett Sáfrány Emese Berki Mazsinak segít felkészülni

Nem hagyott fel az edzésekkel a légtornász.

A vesztes meccs után Sáfrány Emese eleinte úgy gondolta, hogy befejezi a bokszot, ám végül máshogy döntött. Újra kesztyűt húzott: Berki Mazsinak segít a felkészülésben a következő összecsapására – írja a Blikk.

Sáfrány Emese, f

Sáfrány Emese mégsem dobta a sarokba a kesztyűt a vereség után – Fotó: Sajtólub

Napokig magam alatt voltam és csalódottnak éreztem magam. (…) Leginkább azonban a meccset követő vélemények némelyikbe bántott. A mérkőzés után úgy éreztem, hogy soha többet nem húzok kesztyűt és box zsák közelébe sem megyek” –  vallotta be Sáfrány Emese, akit egyből edzőtársul kértek fel a még versenyben lévő celebek.

Versenyző társaim azonban jelezték, hogy szeretnének velem kesztyűzni, ami hatalmas megtiszteltetés” – mesélte a légtornász, aki jelenleg a már következő fordulóra készülő Berki Mazsinak segít a felkészülésben.

Egy héttel ezelőtt, a Sztárbox 2. negyeddöntőjében a női könnyűsúly mezőnyében amúgy Dobos Evelinnel mérkőzött meg. Az összecsapásból végül a színésznő került ki győztesen: négy menetben, egyhangú pontozással nyert és jutott tovább. A meccsük inkább amiatt vert fel nagy port, hogy miután kikapott, a légtornász a képernyőkön látottak alapján elviharzott a ringből, sőt Csobot Adélnak sem állt meg interjút adni. Sokan nem értették Emese reakcióját, Szujó Zoltán meg is megjegyezte, hogy furcsállja a sztár viselkedését. Emese azonban később tisztázta, hogy valójában mi történt pontosan. Azt állítja, hogy neki senki sem szólt, hogy még ott kell maradnia interjút adni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top