Sydney van den Bosch állítja, azt mondják neki, nem szexi, de legalább vicces

T. D. | 2023. November 14.
Sokan próbálják meggyőzni az ellenkezőjéről.

Sydney van den Bosch mögött nehéz hónapok állnak, miután szeptemberben bejelentette, öt év után elválnak Egerszegi Tamás labdarúgóval. A felek már külön is költöztek, és bár megviselte a szakítás, igyekezett pozitív maradni. 

Fotó: Trenka Attila

Borzalmasan nehéz, mert a megszokások embere vagyok. Szeretem azokat a dolgokat, amik már régóta az életem részei, így nem meglepő, ha azt mondom, hogy utálom a meglepetéseket, a váratlan helyzeteket. Az ember egy válást nem tud »elgyakorolni«. Meglepetésszerűen éri” – nyilatkozta korábban a TV2 képernyőse. 

Némi fényt hozott az életébe, hogy idén ő is táncra perdült a Dancing with the Starsban és hétről hétre gyönyörű produkciókkal kápráztatja el rajongóit. Most Instagram-oldalára töltött fel egy fotót, melyen fehérneműs testét egy lenge hálóing takarja, amely alól kivillan a combfix és a magas sarkú, a szöveg mellette viszont teljesen mást sugall. 

„Bátorság, szabadság, érzékiség. Talán ez a három szó jellemez a leginkább… Pedig mindig és mindenhol megkapom, hogy nem baj, hogy nem vagyok szexi, legalább vicces vagyok” – olvasható Sydney bejegyzésében, melynek kommentszekcióját már elárasztották a rajongók, akik megerősítik abban, igenis nemcsak humoros, hanem nagyon szexi is. 

Sydney bejegyzését ITT tudod megtekinteni. 

Exit mobile version