nlc.hu
Életmód

Sydney van den Bosch vallomása

Sydney van den Bosch a házasságáról: „Lehet, hogy ez most nem sikerült, de nem hagyom, hogy ez bármire rányomja a bélyegét”

Az elmúlt években a mélypontokból bőven kijutott a TV2 képernyősének.

Bombaként robbant a hír, hogy öt év után véget ért Sydney van den Bosch házassága. A híresség a szakításról, és a kétoldali masztektómia utáni, emberpróbáló időszakáról őszintén mesélt a JOY Magazinnak. 

„Borzalmasan nehéz, mert a megszokások embere vagyok. Szeretem azokat a dolgokat, amik már régóta az életem részei, így nem meglepő, ha azt mondom, hogy utálom a meglepetéseket, a váratlan helyzeteket. Az ember egy válást nem tud »elgyakorolni«. Meglepetésszerűen éri” – mondta el a TV2 képernyőse, aki összeroppanás helyett újratervezte az életét, és a Dancing With the Stars versenyzőjeként új célokat fogalmazott meg magának. 

Sydney van den Bosch állapota változatlan a műtét óta

Sydney van den Bosch (Fotó: Instagram)

„Meg akarok nyugodni, élvezni az életet, és eljött az ideje, hogy önmagammal foglalkozzak végre. Az elmúlt 10 évben ez kimaradt az életemből, és a válás döbbentett rá, hogy igenis fontos, hogy néha csak és kizárólag magamra figyeljek, és megadjam a lelkemnek azt, amire szüksége van” – tette hozzá Sydney van den Bosch.

Bár a válása fájdalmas, még mindig hisz a házasság intézményében. „Lehet, hogy ez most nem sikerült, de nem hagyom, hogy ez bármire rányomja a bélyegét, főleg az álmaimra nem. Az ember társas lény, mindig párban gondolkozik. És én is pontosan ilyen vagyok. Hiszek abban, hogy kell valaki, akire támaszkodhatunk, akivel együtt gondolkodunk, és akit mindennél jobban szeretünk.”

Sydney az elmúlt években rendkívül nehéz és megterhelő időszakokon ment át: egészségi okok miatt mindkét mellét le kellett operálni, és ebből sosem csinált titkot, sőt, azóta is a mellrák elleni küzdelem egyik hazai szószólója. „Egy teljes fél évre eltűntem. Nem tudtam felvenni egyedül egy pólót, nem tudtam összefogni a hajam. Képtelen voltam akkor dolgozni. Viszont ennek köszönhetően teljesen kitolódott a fájdalomküszöböm. Mindig azt mondtam, hogy egy pillangó vagyok, mert ahogy a dolgok körülöttünk, mi is velük együtt változunk.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top