nlc.hu
Trend

Sydney van den Bosch bikinis fotói

Bikiniben mutatta meg magát melleltávolító műtétje után Sydney van den Bosch

Fürdőruhás fotósorozatot vállalt be a Szerencsekerék háziasszonya.

Mint arról az nlc is beszámolt, levetette a melleit Sydney van den Bosch, mivel kezdődő rosszindulatú daganatot találtak az egyik mellében, mindemellett pedig a szervezetében megtalálták azt az úgy nevezett BRCA-génmutációt, a szülőktől öröklött genetikai hibát, amely megemeli a rákos betegség kialakulásának kockázatát.

Sydney van den Bosch

Sydney van den Bosch állítja: boldog a testében – Forrás: TV2 / Mokka – videó

A fél évvel ezelőtti műtét fizikailag és lelkileg is megviselte a Szerencsekerék háziasszonyát, aki ma már boldog és megkönnyebbül, hogy az operáció mellett döntött.

A 26 éves modell, egykori szépségkirálynő a melleltávolító műtétje ellenére most egy bikinis fotózást is elvállalt, mellyel azt hirdeti, hogy mindenki fogadja el a saját adottságait – szúrta ki a modell közösségi oldalán a bikinis fotósorozatot a Blikk.

Úgy gondolom, hogy a nőiesség megélése önmagunkban dől el, én pedig boldog vagyok a testemben! Annak ellenére, hogy a szokásos 10 perc helyett azért 1 órát válogattam a boltban” – írta Sydney van den Bosch a bikinis fotójához, amit itt láthatsz.

A fehér bikini után egy virágmintás fürdőruhában is pózolt a modell, az is remekül állt rajta. Ezt a képet itt találod.

Még több fürdőruhás sztár az nlc-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top