nlc.hu
Sztárok

Ő Sydney van den Bosch új párja

Sydney van den Bosch az új párjáról mesélt: „A lehető legjobbkor talált rám”

A műsorvezetőnek nehéz volt felállnia a padlóról.

Sydney van den Bosch több nehézséggel is megküzdött az elmúlt időszakban: korábban az édesanyjánál, majd nála is mellrákot diagnosztizáltak, elvált, a tavalyi év végén pedig elvesztette az édesapját. Úgy érzi, hogy harmincéves kora előtt annyi fájdalmon ment keresztül, mint más egész élete során. A Best magazinnak hosszan beszélt például arról is, hogy hogyan próbálja feldolgozni az életében nagyon rövid idő alatt történt változásokat.

„A válásom és édesapám elvesztése egy időben történt. Bevallom, még nem dolgoztam fel, hogy a papa már nincs köztünk. Tagadásban vagyok, a gyász összes fázisában egyszerre. De közben ott a helyem mama mellett, aki roppant fiatalon veszítette el élete párját. Most egymást támogatjuk, egymásba kapaszkodunk. És annyi szeretetet kapok másoktól is, hogy az leírhatatlan!” – nyilatkozta a híresség, akinek sokat jelent, hogy új párja mindenben támogatja. Jelenleg az új évre koncentrál új párjával, Benjáminnal.

Sydney van den Bosch

Sydney van den Bosch (Fotó: Trenka Attila)

„Élni kell, nincs mese. Tervezem az évem – hiszen éppen egy évtizede csöppentem a köztudatba –, a munkáimat, jelenleg is fut a TV2 képernyőjén a Szerencsekerék. Most sok időm megy el az otthoni teendőkkel is, mert az utóbbi idők történései után kicsit át kellett szerveznünk az életünket. És ennek a párom, Benjámin is a részese, mert ugyan róla nem szeretnék sokat elárulni, de azt igen, hogy ha ő nincs, engem képtelenség lett volna összekaparni a földről. Nem akartam szerelembe esni, utólag mégis azt mondom, a szerelem a lehető legjobbkor talált rám” – mondta a lapnak.

Ez is érdekelhet Sydney van den Bosch Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top