nlc.hu
Sztárok

Elégtételt vett a megcsalás miatt Herczeg Zoltán párja

Durva bosszút állt Herczeg Zoltánon a megcsalt párja

Elégtételt vett Mariann, amiért elárulták.

Mialatt Herczeg Zoltán börtönben ült, a párja, Mariann megtalálta a divattervező más nőkkel folytatott üzenetváltásait, amiből egyértelmű lett számára, hogy a szerelmének több, egyszerre folytatott viszonya is volt a kapcsolatuk során, ami padlóra küldte, fájdalmában pedig pusztításba kezdett – írja a Blikk.

Herczeg Zoltánék jelenleg is dolgoznak a kapcsolatukon - Forrás: RTL / Reggeli - videó

Herczeg Zoltánék jelenleg is dolgoznak a kapcsolatukon – Forrás: RTL / Reggeli – videó

Miután letelt a látogatási tilalom, Mariann bemehetett a párjához és a beszélőben elárulta, hogy haragjában sok mindent megsemmisített. „Amikor megtudtam, hogy az összes ruhámat szétvágta, a világ minden tájáról gyűjtött, egzotikus bőrökből készített csizmáimat neonzöld festékkel öntötte le, azt hittem, megőrülök. (…) Ám a legjobban talán az eltüzelt festményeket sajnáltam, amelyeket kortárs művészektől kaptam, illetve a többmilliós, egyedi kerékpáromat, amelynek kígyóbőrrel volt bevonva a karbonváza” – mesélte Herczeg, aki amikor tudomást szerzett az értéktárgyai elpusztulásáról, hisztériás rohamot kapott.

„Azt hittem, nem tudok majd megbocsátani, és onnantól kezdve vége a kapcsolatunknak. Ám pár nap után megnyugodtam, s elkönyveltem magamban, hogy azt kaptam, amit érdemeltem” – magyarázta a divattervező, aki jelenleg azon dolgozik, hogy visszanyerje Mariann bizalmát.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top