Kiszel Tünde legjobb naptárjait egyszerűen látnod kell

nlc | 2023. November 17.
Kiszel Tünde megkerülhetetlen jelensége a magyar celebvilágnak. Ő maga legalább annyira ikonikus, mint a naptárjai. Ezekből hoztunk most egy válogatást.

Bár mostanában Kiszel Tünde lánya, Hunyadi Donatella van a reflektorfényben (sőt, megkockáztatjuk, hogy épp most lép ki örökre édesanyja árnyékából), azért a Dancing with the Stars nem az egyetlen esemény ebben az időszakban. A magyar celebek és naptárak koronázatlan királynője ugyanis már javában készül ilyenkor a következő évre. Bizony, Kiszel Tünde nemrégiben debütálta a 2024-es naptárjának címlapját.

„Nagyon boldog vagyok, hogy végre megjelent a 2024-es exkluzív falinaptáram! Az idén 100 éves DISNEY adta az ihletet a jövő évi naptáramhoz! Korábban már volt hasonló stílusú, mesehősök tematikájú naptáram. A nagy sikerre való tekintettel megálmodtuk és elkészítettük a fantasztikus Stábommal a mesehősök, part two Kiszel Tünde naptárat!” – érkezett a nagy bejelentés Instagramon

Mivel a Kiszel Tünde-naptárak mellett nem lehet szó nélkül elmenni, ezért mi természetesen elhoztuk neked az utóbbi évek legmaradandóbb darabjait. És még csak kérned sem kellett! Szívesen.

Kiszel Tünde 2003-as naptár nlc

Kiszel Tünde a 2003-as évet egy Donatella babafotóival tűzdelt naptárral várta. (Fotó: x Archívum Story-Best)

Kiszel Tünde 2006-os naptár nlc

2006-ban aztán úgy volt vele, hogy ne aprózzuk el a naptár-bizniszt. Úgyhogy egy fehérneműs és egy Donatellával közös naptárt is piacrra dobott. (Fotó: Karizs Tamás/Fotocentral)

Kiszel Tünde 2010-es naptár nlc

A 2010-es naptárt az RTL Klub Reggelijében debütálta. (Fotó: Sajtóklub RTL Klub)

Kiszel Tünde 2015-ös naptár nlc

A 2015-ös naptár pinup girlje. (Fotó: Nagy Zoltán/Fotocentral)

Kiszel Tünde 2009-es naptár nlc

Kiszel Tünde 2009-ben fekete-fehér naptárral jelentkezett. (Fotó: Szabó Lilla/Fotocentral)

Kiszel Tünde 2016-os naptár nlc

A 2016-os 15. Jubileumi Naptár glamúr tematikát kapott. (Fotó: Nagy Zoltán/Fotocentral)

Exit mobile version