Nem Harry Styles az egyetlen, aki bevállalta a nullás gépet

nlc | 2023. November 21.
Harry Styles megrengette az internetet, amikor debütálta a leborotvált haját. De nem ő az egyetlen sztár, aki az utóbbi években bevállalta ezt a merész stílust.

Alapjaiban kérdőjelezték meg a valóságot Harry Styles rajongói, amikor a dús hajáról (is) ismert énekes beleszaladt a nullás gépbe, és teljesen kopaszra tolta a haját. Jó, nem teljesen kopaszra, maradt még néhány milliméternyi hajszál a fején, de ezt a fanok már nem tudták értékelni, és abszolút letargiába zuhantak. 

Fotó: Instagram/@pleasing

Amíg ők gyászolnak, addig nekünk eszünkbe jutott egy jó adag másik híresség, akik az elmúlt években megszabadultak a fürtjeiktől. Mármint önként, mentálisan teljesen egészségesen, és nem egy idegösszeomlás előjeleként. (Bár azóta Britney Spears könyvéből kiderült, hogy ezzel a megmozdulással az énekesnő is csak az apja elnyomása ellen lázadt.) Az alábbi galériában összeszedtük azokat a nőket és férfiakat, akik kipróbálták, milyen az élet leborotvált hajjal.

florence pugh nlc

Florence Pugh a leborotvált haját az idei MET-gálán debütálta. (Fotó: Jamie McCarthy / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP)

robert downey jr nlc

Robert Downey Jr. A szimpatizáns című sorozat kedvéért lett tarkopasz. (Fotó: Jon Kopaloff / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP)

jason momoa nlc

Jason Momoa egy picit kivétel, ő ugyanis csak a haja oldalát nyírta fel teljesen. (Fotó: AUDE GUERRUCCI / AFP)

tom holland nlc

Tom Holland a Cherry című filmjére tolta le teljesen a haját. (Fotó: Frederic J. BROWN / AFP)

karen gillan nlc

Karen Gillan Nebula megformálásáért szinte minden marveles megjelenésekor kopaszra borotválta a haját. Ezt 2013-ban kezdte. (Fotó: Ethan Miller / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP)

kristen stewart nlc

Kristen Stewart külseje drasztikus változáson ment át 2017-ben: nemcsak kiszőkítette, de le is borotválta a haját. (Fotó: Frazer Harrison / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP)

pete davidson nlc

Idén Pete Davidson is úgy döntött, hogy kopaszon akar hódítani. (Fotó:: Ethan Miller / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP)

halsey nlc

Halsey amúgy is a rövid, pixie frizurájáról híres, de 2016-ban kipróbálta, milyen ennél is kevesebb hajjal élni. (Fotó: Valerie Macon / AFP) /

via

Exit mobile version