nlc.hu
Sztárok

Nyertes Zsuzsa az édesanyjáért aggódott

Nyertes Zsuzsa: „Borzasztó volt látni, hogy édesanyám szenved, én pedig nem segíthetek”

Nem volt ez egyszerű időszak a családjuknak.

Nyertes Zsuzsa mindig is nagyon szoros kapcsolatot ápolt a szüleivel, éppen ezért viselte meg nagyon, amikor két évvel ezelőtt elvesztette édesapját. Nem olyan régen pedig a 84 éves édesanyjáért kellett aggódnia

Nyertes Zsuzsa

Fotó: Schumy Csaba

Mint mondja, Lujza mama példakép az egész család számára. „Három lánya és nyolc unokája van. Mostanra ugyan megromlott az egészségi állapota, a gerincműtétje és a csontritkulása miatt nehézkes számára a mozgás, de hihetetlenül erős asszony, hősként, méltósággal viseli a fájdalmat. Bármikor átmegyek hozzá, éppen csinál valamit, még mindig nagyon tevékeny. Mos, tereget, főz, vagy az unokái kedvenc almás pitéjét süti meg. Azt szokta mondani, a főzésen keresztül mutatható ki igazán a szeretet” – mesélte korábban Zsuzsa, akinek most egy szomorú időszakról kellett vallania. 

„Anyu nagyon szereti maga körül a tisztaságot, és felmosás után véletlenül megcsúszott a nedves kövön, így történt a baleset. Eltört a combcsontja, ezért meg kellett műteni, csavarokkal rögzítették a csontot. Ezt már nem is veszik ki, hiszen a csontja nem bírná el magától a terhelést – mesélte a Blikknek, majd hozzátette, nem csak a műtét miatt aggódhatott az idős asszonyért. – Anyu, sajnos, a kórházban tüdőgyulladást kapott, ami az ő korában rettentő veszélyes. Nagyon meleg volt a kórteremben, akkor indult a fűtési szezon, és anyu épp az ablak alatt feküdt, amit résnyire kinyitottak a meleg miatt. Nagyon megijedtünk, aggódtunk anyuért. Borzasztó volt látni, hogy édesanyám szenved, én pedig nem segíthetek. De – hihetetlen módon – túlélte, egyre jobban lett, így végre fellélegezhettünk.”

A színésznőnek már csak egy vágya maradt, hogy az édesanyja megkapja a megfelelő utógondozást, hogy legalább járókerettel képes legyen járni és el tudja látni magát.

Mindeközben múlt héten Zsuzsa boldogan újságolta, három hónappal ezelőtt megszületett a kisunokája, Olivia

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top