nlc.hu
Sztárok

Návai Anikó karrierje

Ezzel foglalkozik a jövőben Návai Anikó

Nem etikai vétség miatt távozott.

A Golden Globe díjakat kiosztó szervezet szerint téves a Deadline című lap közel két hónapja közölt írása arról, hogy Návai Anikót, a HFPA újságíróját etikai vétség miatt távolították el a Golden Globes / Eldridge cégtől. Erről a híresség egy közleményt is eljuttatott a szerkesztőségünkbe, melyet változtatás nélkül közlünk. A levélből az is kiderül, mivel foglalkozik a jövőben Návai.

Návai Anikó

Návai Anikó

Barátsággal válik el a Golden Globes / Eldridge és a 25 éve szavazó Návai Anikó. A Deadline-on korábban megjelent, hogy Návai Anikót, az HFPA veterán újságíróját etikai vétség miatt távolították el a Golden Globes/Eldridge cégtől. A Deadline tájékoztatást kapott arról, hogy nem ez történt. Návai Anikó és a Golden Globes/Eldridge barátsággal válik el egymástól, mert az újságírónő más irányú tevékenységre készül. Folytatja 45 éve tartó munkáját, mint független szórakoztatóipari újságíró, és konzultációs/Public Relations/eseményszervező céget nyit Los Angelesben és a hollywoodi filmesek körében népszerű Budapesten.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top