nlc.hu
Sztárok

Ezt tanulja most Janicsák Veca

Janicsák Veca pályaelhagyáson gondolkodik: „Szeretek énekelni, de a színpadi léthez nem ragaszkodom”

Sok mindenen ment keresztül, mire erre az elhatározásra jutott.

Janicsák Veca és férje,  Ladányi Jancsó Ábel tavaly év elején jelentették be, hogy elválnak, ami azt jelentette, Vecából egyedülálló anya lesz. Az énekesnő sikeresen vette az akadályokat, ráadásul hamarabb, mint várta, de a szerelem is rátalált.

Janicsák Veca

Fotó: Birton Szabolcs

Az út, amit bejárt, nem volt egyszerű. Éppen ezért nem meglepő, hogy számot vetett az életéről, és úgy döntött, más területek felé nyitja ki a szívét. 

„Régi vágyam volt, hogy pszichológiát tanuljak. Minél tudatosabban viszonyul valaki önmagához és a környezetéhez, annál teljesebb életet tud élni. Hiszek abban, hogy ezzel a tudománnyal segíthetünk másoknak. Szeretek énekelni, de a színpadi léthez nem ragaszkodom. El tudnám képzelni az életemet úgy, hogy ezen a területen folytatom az utam. Arra a tényre, hogy sokak által ismert a személyem és a történetem, pozitívumként tekintek, hiszen ez hitelességet ad bizonyos problémák esetén – mesélte az énekesnő M2 Petőfi TV zenés portréműsorában, a Magas és mélyben-ben, majd hozzátette, testvére és kislánya motiválják a legjobban a hétköznapokban. – Azt gondolom, hogy jelenleg mindenem megvan, amire szükségem lehet, a materiális dolgokon túl is. Van egy gyönyörű gyerekem, egy szerető párom, egy szakmám, amiben sikereket élek meg, és bízom benne, hogy néhány éven belül egy másik is lesz.”

(via/Bors)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top